Cautare


17 Aprilie 2019
Sony lanseaza propria aplicatie taxi-hailer, S.Ride

Sony ofera o gama variata de produse si servicii, de la televizoarele Bravia la consolele de jocuri PlayStation, la telefoanele Xperia. Acum, poate adauga un alt element pe aceasta lista: o aplicatie taxi-hailing.

Compania a lansat aplicatia S.Ride asemanatoare Uber in Tokyo. "S"-ul inseamna, conform reclamelor, trei cuvinte, si anume "simpla", "inteligenta" si "rapida". 

Aplicatia a fost lansata oficial de catre o companie numita Minna no Taxi, care se traduce in "taxiul tuturor". Minna no Taxi este un joint venture intre Sony Corporation, Sony Payment Services si cateva companii japoneze de taxi. 

Spre deosebire de Uber si Lyft, aceasta este un taxi-hailer, nu o aplicatie destinata calatoriilor cu civili. Serviciile ride-hailing, spre deosebire de cele taxi-hailing, sunt interzise in Japonia. Uber intentioneaza sa patrunda pe piata japoneza prin parteneriatul cu o companie de raxi, a relatat Bloomberg. 

Alianta a fost anuntata in luna februarie, potrivit Bloomberg, atunci cand Sony a declarat ca va folosi algoritmi de inteligenta artificiala pentru a anticipa cererea pe parcursul zilei si pentru a face oferta in consecinta.

Sony nu are in prezent planuri de lansare a aplicatiei in afara Japoniei, a declarat un purtator de cuvant al companiei. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate