Cautare


18 Aprilie 2019
OnePlus 7 va fi prezentat in 14 mai

OnePlus 7, urmatorul telefon al producatorului chinez de telefoane OnePlus, este de asteptat sa fie dezvaluit in 14 mai, potrivit unui tweet al unui informator.

Nu exista detalii cu privire la locatia si ora lansarii, insa Steve H. McFly (OnLeaks) a postat marti pe Twitter ca telefonul va avea un ecran de 6,4 inch, o camera front-facing waterdrop notch si o camera rear-facind duala, precum si o camera foto primara de 48 megapixeli. 

Un al doilea dispozitiv, higher-end, denumit OnePlus 7Pro, cu un display curbat de 6,64 inch, este, de asemenea, asteptat a fi lansat, potrivit tweet-ului. Pro va avea o camera front-facing pop-up si o camera rear-facing tripla, cu o camera foto primara de 48 megapixeli. 

OnePlus 7 este de asteptat sa serveasca drept succesor al OnePlus 6T si s-a zvonit mult timp ca ar fi primul din cele doua telefoane care vor fi lansate in acest an de catre Oneplus. Din 2014, de cand compania a lansat primul sau OnePlus One, OnePlus si-a castigat reputatia de a produce telefoane cu specificatii premium la preturi accesibile. 

Detaliile despre noul telefon sunt putine, insa se cunoaste cel putin un lucru. CEO OnePlus, Pete Lau, a confirmat in cadrul unui interviu la MWC 2019 ca urmatorul OnePlus nu va avea incarcare wireless. 

Alte specificatii cheie ale telefonului, conform zvonurilor, includ un chipset Snapdragon 855, doua optiuni de stocare, o baterie de 4,000 mAh si Android 9.0 Pie. Este, de asemenea, de asteptat sa aiba pretul de 569 dolari. 

OnePlus nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate