Cautare


23 Aprilie 2019
Huawei P30 Pro – smartphone-ul care aduce Luna de 50 de ori mai aproape

Daca ai putea sa fii de 50x mai aproape de orice, ce ai alege? Cu noul Huawei P30 Pro poti depasi barierele fotografiei realizate cu telefonul si poti aduce de 50x mai aproape chiar si Luna

Luna a fost elementul central al primului workshop organizat de Huawei care a urmarit sa demonstreze capacitatile camerei foto pe timp de noapte si cu zoom pana la 50X ale celui mai recent flaghip al companiei – HUAWEI P30 Pro. in cadrul evenimentului organizat in centrul Capitalei, fanii si consumatorii Huawei au putut afla de la fotograful Vlad Eftenie care sunt setarile pe care trebuie sa le foloseasca pentru a putea surprinde imagini extraordinare cu satelitul natural al Pamantului. 

Lansat luna trecuta la Paris, Huawei P30 Pro deschide o noua era a fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil, integrand o serie de functionalitati care pot transforma orice utilizator intr-un fotograf.  

Fotografia este mai mult decat arta, este stiinta

Cu un scor record acordat de DxOMark1, de 112, atat in cazul fotografiei, cat si in ceea ce priveste realizarea de clipuri video, HUAWEI P30 Pro este echipat cu Leica Quad Camera, un nou sistem foto format din patru camere, care include o camera principala de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o camera ultra-wide de 20MP, o camera telefoto de 8MP, o camera HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Datorita acestor tehnologii revolutionare, dispozitivul poate capta fotografii si clipuri video incredibile, inclusiv pe timp de noapte, fara trepied, doar la lumina lunii.

Un nivel superior al fotografiei realizate cu zoom

Datorita designului periscopic, SuperZoom Lens sustine un zoom optic de inalta fidelitate de pana la 5 ori, 10X hybrid zoom si un zoom digital de 50X. O prisma din camera telefoto reflecta lumina la unghi de 90 de grade pentru a maximiza distanta focala, minimizand in acelasi timp inaltimea camerei, fara a perturba designul dispozitivului.

Inca de la inventarea camerei, tehnologia - fie ca e vorba de DSLR sau de smartphone-uri - a fost intotdeauna limitata de viteza de declansare. O viteza de declansare mare inseamna o expunere mai lunga, ceea ce face ca aparatul foto sa fie vulnerabil la miscari. Aproape orice expunere care dureaza mai mult de cateva secunde necesita un trepied, altfel imaginile vor iesi neclare. Dar cu Super Night Mode, Huawei a rescris regulile fotografiei. Acest mod combina sistemul HUAWEI AIS (Artificial Intelligence Stabilization) cu detectia obiectului fotografiat, astfel incat distorsionarile aparute din cauza miscarii mainilor sa fie ajustate pentru a obtine cele mai bune rezultate. De asemenea, Huawei a adaugat obiectivului SuperZoom de pe HUAWEI P30 Pro suportul OIS (Optical Image Stabilization) care este  capabil sa realizeze fotografii mai stabile ca oricand.

RYYB: Rescrie regulile fotografiei pe timp de noapte 

Fotografia este mai mult decat arta, e stiinta. Ca atare, aceasta implica unele dintre cele mai sofisticate tehnologii. Spre deosebire de celelalte telefoane mobile de pe piata, Huawei utilizeaza o noua tehnologie a senzorilor, cu un filtru inovator, pentru a crea un sistem revolutionar de camere. 

Pentru a dezvolta modelul HUAWEI P30 Pro, specialistii au renuntat la traditionalul filtru de culoare RGB, care a definit fotografia digitala timp de 44 de ani, inlocuindu-l cu revolutionarul filtru RYYB Color Filter Array (CFA). Noua configuratie care presupune inlocuirea pixelilor verzi cu cei galbeni, reuseste sa creasca in mod substantial aportul de lumina, deoarece filtrul galben capteaza atat lumina rosie, cat si cea verde. Datorita acestei schimbari fundamentale, HUAWEI P30 Pro poate surprinde imagini clare chiar si atunci cand este detectata cea mai mica prezenta a luminii. 

Senzorul RYYB SuperSpectrum de 1/1,7 inchi integrat in HUAWEI P30 Pro reuseste sa atinga un scor ISO maxim de 409.600 si, impreuna cu avantajele oferite de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii oferit de Huawei format din OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), garanteaza experiente fotografice si videografice extraordinare pentru o gama larga de situatii, inclusiv in conditii de iluminare scazuta.

Inovatia a depasit indoiala

Pentru a-si atinge viziunea de a depasi granitele fotografiei realizate cu smartphone-ul, specialistii care au lucrat la dezvoltarea HUAWEI P30 Pro au trebuit sa infranga indoielile generalizate cu privire la fezabilitatea camerei. Furnizorul de senzori dedicat seriei P nu a crezut ca filtrul RYYB ar putea reproduce in mod natural culorile, respingand initial solicitarea de fabricare a senzorului. Abia dupa ce Richard Yu, directorul executiv al Huawei Consumer BG, a vizitat fabrica furnizorului, impreuna cu echipa de cercetare si dezvoltare, si a prezentat algoritmul de prototip RYYB si rezultatele pe care le creeaza, furnizorul a fost convins ca senzorii vor putea fi utilizati in mod corespunzator. 

Adoptarea noului filtru RYYB intruchipeaza determinarea Huawei, prin seria P, de a valorifica inovatia tehnologica pentru a oferi consumatorilor si fanilor companiei din intreaga lume experiente complet noi. 

Huawei P30 Pro ofera calitatea unui DLSR la cel mai bun raport calitate-pret din categoria smartphone-urilor premium si este disponibil in trei variante de culoare, care se potrivesc oricarei personalitati: Breathing Crystal, Aurora Blue & Black.  

Despre Huawei Consumer Business Group

Huawei Consumer BG, lider global in tehnologie si inovatie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de retelistica si dispozitive destinate intregii familii, pana la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedica in totalitate livrarii catre consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovatia se concentreaza in jurul nevoilor clientilor. Avand 180.000 de angajati si gestionand operatiuni in peste 170 de tari, compania globala investeste constant in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe inovatiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate