Cautare


15 Mai 2019
Vezi ambele laturiĀ ale povestii Functia care ofera o perspectiva dubla a imaginilor filmate, intr-un ecran divizat, disponibila acum pe HUAWEI P30 si P30 Pro

Huawei ofera utilizatorilor modelelor HUAWEI P30 si P30 Pro acces la caracteristici si mai captivante si inovatoare puse la dispozitie de camera integrata in cele doua smartphone-uri. Functia Dual-View Camera, care permite utilizatorilor sa realizeze inregistrari video cu ecran divizat, devine disponibila odata cu recenta introducere a sistemului de operare EMUI 9.1 si cu implementarea treptata a update-ului B153.

Cu aceasta capabilitate, utilizatorii pot realiza inregistrari video folosind simultan camera principala a telefonului si lentila de panoramare pentru a obtine doua perspective in acelasi timp pe ecran. Aflat in avangarda acestei tehnologii fotografice avansate, Huawei nu inceteaza niciodata sa inoveze si sa se concentreze pe depasirea unor noi bariere, astfel incat utilizatorii sa poata pasi catre o noua experienta a posibilitatilor creative in videografie. 

Folosita individual, functia Dual-view camera permite productii videografice de exceptie, dar poate fi utilizata concomitent si cu alte caracteristici, precum AI editor - modul de editare video bazat pe inteligenta artificiala. Cu ajutorul dublelor perspective, seria HUAWEI P30 ofera o functie in premiera si complet noua pentru smartphone-urile prezente acum pe piata, permitand utilizatorilor sa capteze evenimente in ansamblu sau sa vizualizeze complet o scena intr-o maniera unica si revigoranta.  

Huawei aduce functiile specifice fotografiei si videografiei profesionale la indemana utilizatorilor sai cu ajutorul camerei premiate inclusa in seria HUAWEI P30. Caracteristicile superioare ale functiei Dual-View Camera includ:
Captarea unei perspective largi cu mai mult fundal si mai multe obiecte prezente in imagine
Marirea simultana a cadrelor vizate cu ajutorul ecranului divizat 
Fotografierea/filmarea din doua unghiuri diferite, in modul panoramic si in plan apropiat in acelasi timp
Realizarea fotografiilor artistice si creative care surprind in cele mai mici detalii momentele speciale ale vietii 

Huawei se diferentiaza drept un lider in aducerea pe piata a unor capabilitati fotografice bazate pe tehnologii avansate, continuand sa-si extinda portofoliul de utilizatori in intreaga lume, odata cu lansarea seriei HUAWEI P30. Alaturi de functia Dual-View Camera sustinuta de actualizarea EMUI 9.1 a sistemului de operare, HUAWEI P30 Pro este prevazut si cu o Lentila SuperZoom care ofera un zoom optic 5x, zoom hibrid 10x zoom digital 50x si un Senzor SuperSpectrum care asigura un aport de lumina cu 40% mai mare pentru fotografii nocturne, cu cerul instelat, in conditii de luminozitate redusa, cu o valoare ISO uriasa de 409.600. 

Telefonul HUAWEI P30 poate fi achizitionat la un pret recomandat de 3.299 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un pret recomandat de 4.399 de lei, iar HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costa 3.999 de lei.

Despre Huawei Consumer Business Group 

Huawei Consumer BG, lider global in tehnologie si inovatie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de retelistica si dispozitive destinate intregii familii, pana la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedica in totalitate livrarii catre consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovatia se concentreaza in jurul nevoilor clientilor. Avand 180.000 de angajati si gestionand operatiuni in peste 170 de tari, compania globala investeste constant in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe inovatiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
YouTube: ?
youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate