Cautare


17 Mai 2019
Samsung rezolva problemele Galaxy Fold

Este posibil ca Samsung sa fi gasit solutii pentru defectiunile Galaxy Fold la cateva saptamani dupa ce unitatile s-au confruntat cu spargerea ecranului si cu palpairea acestuia.

Gigantul coreean in domeniul electronicelor a rezolvat problema cu stratul de protectie din plastic al telefonului in valoare de 1.980 dolari, a raportat miercuri Yonhap News. 

Deoarece aceasta parte a display-ului nu era atasata la captul ramei din plastic care inconjoara ecranul, unii recenzori au presupus ca este vorba despre o protectie de ecran obisnuita si au scos-o. Pentru a impiedica acest lucru, Samsung a prelungit aparent acest strat, astfel incat acesta este sub cadru acum. 

Compania a abordat, de asemenea, problema patrunderii prafului sub mecanismul balamalelor telefonului, reducand marimea acelei parti, care va fi acoperita de cadrul de protectie actual, potrivit Yonhap. 

Samsung nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. A amanat Galaxy Fold timp de cateva saptamani in aprilie, insa CEO-ul sau mobile, DJ Koh, a declarat ca lansarea telefonului de lux in SUA "nu va intarzia prea mult". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate