Cautare


24 Mai 2019
Apple va avertiza utilizatorii iPhone cu privire la impactul actualizarilor

Apple s-a angajat sa avertizeze proprietarii de iPhone-uri daca o actualizare este de natura sa incetineasca semnificativ un dispozitiv sau sa afecteze durata de viata a bateriei.

Autoritatea pentru Concurenta si Piete (CMA) din Marea Britanie si-a exprimat ingrijorarea in 2017 ca oamenii nu isi dau seama ca actualizarea unui sistem de operare ar putea afecta performanta telefonului. 
Aceasta se temea ca proprietarii de iPhone-uri isi repara dispozitivele sau inlocuiesc in mod inutil bateriile. 

Acum, Apple poate fi actionata in judecata daca nu se conformeaza. 

CMA a adaugat ca prin asumarea acestui angajament pentru o mai mare transparenta, Apple este obligata sa se conformeze. 

"Pentru a asigura respectarea legislatiei privind protectia consumatorilor, Apple a acceptat in mod oficial sa imbunatateasca informatiile pe care le ofera oamenilor cu privire la sanatatea bateriei telefoanelor lor si la impactul asupra software-ului de management al performantei pe care l-ar putea avea pe telefoanele lor", a informat CMA pe website-ul sau. 

Apple considera ca schimbarile modului in care permite utilizatorilor sa monitorizeze performanta bateriei, intre alte imbunatatiri, inseamna ca deja s-a conformat cerintelor CMA. 

Un purtator de cuvant a refuzat sa furnizeze comentarii suplimentare. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate