Cautare


11 Iunie 2019
Clientii Sodexo vor putea plati prin intermediul portofelului digital – Apple Pay

Utilizatorii Sodexo vor avea acces la serviciul inovator Apple Pay pentru toate platile facute folosind tichetele de masa digitale, de vacanta si chiar si pentru noile produse, tichetele cadou si culturale.

Acestia vor putea plati utilizand direct telefonul sau smartwatch-ul Apple, fara a mai scoate cardul Sodexo. Sistemul de plata oferit de Apple Pay este securizat cu Face ID, Touch ID sau codul de deblocare al telefonului. Tehnologia functioneaza pe Apple Watch, iPhone 6 si toate modelele aparute ulterior.

Apple Pay este o tehnologie inovatoare de plata contactless pentru dispozitivele Apple IPhone si Apple Watch prin utilizarea careia cardurile sunt stocate direct in dispozitivele mobile, iar plata se face prin intermediul acestora. Plata prin Apple Pay functioneaza oriunde sunt acceptate si plati contactless obisnuite.

In Romania, procentul tranzactiilor contactless se situeaza la aproape 70% din totalul tranzactiilor cu cardul, peste nivelul de 50% inregistrat la nivel european. in cazul utilizarii cardurilor de masa, ponderea este si mai mare. Astfel, 96% dintre clientii Sodexo prefera deja avantaje oferite de cardul contactless, iar tranzactia medie inregistrata este de 42 RON.

Sven Marinus, CEO Sodexo Romania: „Mediul de business este in continua schimbare sub impactul direct al dezvoltarilor din domeniul IT si al digitalizarii si suntem incantati sa aducem aceste noutati pentru angajatii din Romania care utilizeaza tichete. Romanii au o mare deschidere catre digitalizare, plata cu telefonul mobil incepe sa fie adoptata de un numar din ce in ce mai mare de utilizatori si prin acest proiect ramanem fideli promisiunii Sodexo de a raspunde constant asteptarilor clientilor nostri.” 

Conform unui studiu intern, in ultimele 6 luni, Sodexo a inregistrat o medie de 2.75 mil de tranzactii contactless pe luna. Aceasta medie se afla in crestere datorita rapiditatii si eficientei executarii platilor sub 100 RON, reprezentand principalele avantaje ale utilizarii cardurilor de masa in schimbul tichetelor traditionale. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locatii afiliate la card, intarind astfel avantajele oferite de plata prin serviciul contactless. Prin aplicatia Card Sodexo Romania, utilizatorii au acces in timp real la informatii despre card si soldul contului precum si la reteaua de locatii afiliate. Aplicatia este foarte apreciata de comunitatea Sodexo, avand un rating de 4.8 in magazinul Apple Play si respectiv 4.7 in Google Play in baza a peste 36.000 de voturi.

Serviciul Apple Pay are peste 383 milioane de utilizatori in intreaga lumea fiind in topul securitatii serviciilor de plati cu telefonul. La nivel mondial, platile cu telefonul vor creste cu 28% pana in 2022 devenind, dupa cardurile de debit, cea mai utilizata metoda de plata. 

Despre Sodexo Romania

Sodexo Romania este parte a Grupului Sodexo, lider mondial in domeniul serviciilor pentru calitatea vietii. Compania activeaza pe piata din Romania de peste 20 de ani, oferind companiilor o gama complexa de beneficii extra-salariale pentru angajati. Peste 30.000 de companii si 1,6 milioane de angajati utilizeaza deja produsele Sodexo.
Pentru mai multe informatii, va rugam contactati: pr.ro@sodexo.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate