Cautare


14 Iunie 2019
Huawei a consemnat cea mai rapida crestere a vanzarilor in primul trimestru, pe piata gadgeturilor wearable, fiind pe locul trei ca vanzari totale

In primul trimestru al anului, Huawei a inregistrat la nivel global cea mai rapida crestere a vanzarilor pe piata gadgeturilor wearable, smartwatch-urilor si a bratarilor inteligente. Fata de anul trecut, volumul vanzarilor a crescut cu 282,2%, ceea ce plaseaza Huawei pe prima pozitie in clasament, pe acest segment, potrivit datelor furnizate de International Data Corporation (IDC). in ceea ce priveste volumul total al vanzarilor, Huawei ocupa pozitia a treia in clasament.

Pe piata gadgeturilor purtate la incheietura manii, Huawei a inregistrat o crestere anuala de 213%, depasind alti producatori. Performanta extraordinara a Huawei pe piata gadgeturilor wearable este atribuita imbunatatirii continue a produselor sale, in special a ceasului WATCH GT lansat anul trecut si care ofera o durata de viata a bateriei extinsa, rar intalnita la alte smartwatch-uri. Ceasul poate sa functioneze pana la 2 saptamani in conditii normale, adica utilizatorul poarta ceasul 24 de ore pe zi, cu functiile de monitorizare cardiaca si a somnului active, notificarea mesajelor activata si ecran pornit de 200 de ori pe zi. 

HUAWEI WATCH GT, editia Active si Elegant

Huawei WATCH GT monitorizeaza peste 10 moduri de exercitii fizice, inclusiv inot, ciclism, cros sau triatlon. Dispozitivul ofera utilizatorilor o asistenta completa, profesionala si stiintifica axata pe monitorizarea ritmului cardiac, ceea ce inseamna ca exercitiile fizice vor fi mai sigure si mai placute.

In cadrul lansarii seriei P30 de la Paris, din luna martie, Huawei a prezentat editiile Active si Elegant ale WATCH GT care se adreseaza in special consumatorilor mai tineri si de sex feminin, avand culori noi, rame mai mici si mai elegante, dar si functii optimizate. Compania Huawei ramane optimista in ceea ce priveste performantele sale in trimestrul doi ale acestui an. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate