Cautare


18 Iunie 2019
Huawei amana lansarea telefonului pliabil

Huawei a amanat lansarea telefonului pliabil Mate X pana in septembrie, intentionand initial sa il lanseze in aceasta vara.

Compania a declarat ca doreste sa efectueze teste suplimentare in urma problemelor ecranului raportate de recenzorii timpurii ai Samsung Galaxy Fold. 

Ambele firme au dezvaluit dispozitivele in februarie, insa Huawei a declarat ca doreste sa fie "precauta". 

Samsung nu a anuntat inca data lansarii Fold. 

Huawei a confirmat pentru BBXC ca Mate X este de asteptat sa fie lansat in septembrie 2019. 

"Nu vrem sa lansam un produs care sa ne distruga reputatia", a declarat compania pentru CNBC. 

"Mate X urma sa vina mai tarziu decat Samsung Galaxy Fold, insa problemele producatorului sud-coreean de telefoane au oferit, cu siguranta, Huawei mai mult spatiu", a declarat Ben Woods de la CCS Insight. 

"Nu exista nicio indoiala ca Huawei va fi invatat din problemele Samsung si - avand in vedere controlul suplimentar la care va fi supus Mate X - si este sfatuita sa se asigure ca are acoperita orice situatie". 

Huawei a renuntat la lansarea unui nou laptop saptamana trecuta din cauza pozitionarii sale actuale pe o lista neagra a comertului american. 

Compania este acuzata ca a comis frauda bancara pentru a evita sanctiunile impuse Iranului si de obstructionarea justitiei, printre alte incalcari. 

Compania neaga orice abatere. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate