Cautare


09 Iulie 2019
Tehnologia 5G, mai aproape! Huawei lanseaza primul sau smartphone comercial 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G)

Huawei lanseaza primul sau telefon comercial 5G - HUAWEI Mate 20 X (5G). Echipat cu tehnologii de ultima generatie, precum procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm si Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, noul smartphone Huawei permite acces la tehnologia de generatia a 5-a (5G). HUAWEI Mate 20 X (5G) ofera consumatorilor o experienta premium care include, pe langa conectivitate de mare viteza, performanta extraordinara prin facilitatea accesul la aplicatii mai performante, un ecran mare si o durata de viata extinsa a bateriei.

HUAWEI Mate 20 X (5G) are un pret recomandat de 6.499 lei si este disponibil din luna iulie, la partenerii autorizati Huawei, dar si in Huawei Experience Shop - Afi Bucuresti sau Huawei Service Center. 

Smartphone-ul de 7,2 inch1 reuneste o gama larga de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de functionare a retelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a retelei 5G (5G NSA - non-standalone - sau ancorata de tehnologia 4G ), precum si cu viitorul mod de functionare de sine statator a retelei 5G (standalone - SA). in acest fel consumatorii vor putea sa experimenteze o conectivitate de mare viteza, indiferent de maturitatea infrastructurii operatorilor de telecomunicatii.

 „Acum doi ani, ne-am intalnit cu jurnalistii si partenerii nostri de afaceri si am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe langa telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja in timpul MWC 2019, multi dintre ei au mentionat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a usura comunicarea. Am vazut care sunt nevoile clientilor nostri si am imbunatatit constant dispozitivele, de aceea am decis sa facem un nou pas inainte in ceea ce priveste tehnologia si am creat primul smartphone compatibil cu solutiile 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G).  in plus, am stabilit relatii de lunga durata cu operatorii de telecomunicatii din intreaga lume pe care i-am ajutat sa dezvolte reteaua 5G. Suntem foarte incantati ca avem sansa de a fi primii care prezinta un smartphone complet compatibil cu solutiile 5G.” – a spus Yanmin Wang, presedinte al CBG CEE & Nordic Region.

Solutia de chipset dual sta la baza conectivitatii 5G

in ultimul deceniu, Huawei a depus eforturi semnificative pentru dezvoltarea 5G, acumuland pe parcurs un numar considerabil de brevete pentru chipseturi, dispozitive si solutii de cloud. Pana in prezent, Huawei a dezvoltat la nivel global zece centre de cercetare si dezvoltare in domeniul 5G, cu o echipa de experti formata din peste 2.000 de specialisti in 5G.

HUAWEI Mate 20 X (5G) este conceput pentru noua era 5G. Tehnologia dual-chipset, procesorul Kirin 980 si Balong 5000 reprezinta o incununare a eforturilor Huawei de cercetare si dezvoltare a tehnologiilor din domeniul retelelor mobile. Fiind un chipset multi-mod destinat generatiilor viitoare, Balong 5000 este compatibil cu toate tehnologiile de retea, de la 2G la 5G. Comutarea se face rapid si cu un consum redus de energie, experienta pentru consumatori fiind mult imbunatatita indiferent de situatiile de utilizare. 

HUAWEI Mate 20 X (5G) este compatibil cu retelele 5G din intreaga lume, aflate in orice etapa de dezvoltare (SA sau NSA), ceea ce inseamna un nivel in plus de confort pentru persoanele cu nevoi crescute de mobilitate. 

Bucurati-va de tot ceea ce are de oferit tehnologia de procesare

in anticiparea noilor posibilitati de divertisment si productivitate pe care 5G le va aduce, HUAWEI Mate 20 X (5G) este prevazut cu un afisaj FullView de 7,2 inch care va ofera o zona de vizualizare extrem de mare in care sa va „cufundati”, pentru o experienta imersiva.  

Disponibil pentru a fi achizitionat separat, HUAWEI M-Pen (stylus) ofera un nou mod de interactiune cu HUAWEI Mate 20 X (5G). inregistrand 4.096 de niveluri de apasare, acesta lucreaza optimizat cu o gama larga de aplicatii de productivitate2, pentru a permite consumatorilor sa faca mai multe lucruri atunci cand sunt pe drum. in afara suitei Office Mobile, stylusul imbogateste si experienta legata de aplicatiile pentru divertisment si petrecerea timpului liber - de exemplu, utilizatorii il pot folosi pentru a rasfoi paginile aplicatiilor e-book, imitand modul de citire a cartilor in format de hartie, pentru o experienta a cititului mult mai autentica.

HUAWEI Mate 20 X (5G) integreaza sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate intr-o camera cu unghi larg si o rezolutie de 40 MP, o camera cu unghi ultra-larg de o rezolutie de 20 MP si o camera telefoto cu rezolutia de 8 MP. De la fotografia ultra-wide la fotografia macro, sistemul Matrix Camera asigura o experienta remarcabila. Inteligenta artificiala puternica conlucreaza cu sistemul de camere pentru a duce fotografia realizata cu smartphone-ul la nivelul superior ca definitie, contrast si flexibilitatea captarii momentelor importante pentru tine. 

HUAWEI SuperCool, o solutie de racire avansata formata dintr-o camera de vapori si tuburi din grafen, asigura faptul ca HUAWEI Mate 20 X (5G) se mentine stabil si rece chiar si atunci cand redati videoclipuri de inalta definitie sau rulati aplicatii ce folosesc intens grafica. 

O baterie care rezista o zi intreaga

Conectivitatea rapida permite rularea unui volum de date mult mai mare. 5G va permite streaming de date de inalta fidelitate pentru media si jocuri, inclusiv pentru noile aplicatii ale platformelor sociale sau de productivitate. Toate acestea se traduc in nevoia de mai multa putere, o cerinta pe care HUAWEI Mate 20 X (5G) o indeplineste cu bateria sa de 4200 mAh. 

HUAWEI Mate 20 X (5G) este compatibil cu 40W HUAWEI SuperCharge, o solutie rapida de incarcare certificata de TÜV Rheinland, organizatia internationala independenta si de prestigiu care ofera servicii de evaluare si certificare a sigurantei produselor. Pentru a prelungi si mai mult durata de viata a bateriei, HUAWEI Mate 20 X (5G) integreaza o solutie bazata pe inteligenta artificiala care gestioneaza si regleaza inteligent consumul de energie.

Despre Huawei Consumer Business Group

Huawei Consumer BG, lider global in tehnologie si inovatie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de retelistica si dispozitive destinate intregii familii, pana la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedica in totalitate livrarii catre consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovatia se concentreaza in jurul nevoilor clientilor. Avand 180.000 de angajati si gestionand operatiuni in peste 170 de tari, compania globala investeste constant in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe inovatiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate