Cautare


13 August 2019
Senzorul Samsung de 108 megapixeli duce camerele foto la urmatorul nivel

Producatorul telefoanelor Galaxy a dezvoltat Isocell Bright HMX cu Xiaomi.

Dupa ce si-a prezentat recent telefoanele Galaxy Note 10, Samsung priveste spre viitorul camerelor foto cu senzorul sau de imagine de 108 megapixeli. Luni, a prezentat Isocell Bright HMX 1/1.33 inch, dezvoltat in colaborare cu Xiaomi. 

Veti putea face fotografii de 108 megapixeli in setari luminoase, in timp ce, pentru situatiile cu lumina scazuta, tehnologia Tetracell a companiei va aduce mai multa lumina pentru a crea imagini de 27 de megapixeli. In ceea ce priveste inregistrarea video, veti putea filma 6K la 30 FPS. 

Este primul senzor mobil de imagine care ofera fotografii la peste 100 de megapixeli, potrivit Yongin Park, vicepresedintele executiv al afacerii cu senzori a Samsung. 

Productia in masa va incepe in cursul acestei luni. Samsung nu a mentionat in care telefon va aparea prima data Isocell Bright HMX, insa colaborarea sugereaza ca va fi un Xiaomi. 

Producatorul chinez de telefoane a refuzat sa comenteze, in timp de Samsung nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate