Cautare


13 Iulie 2018
Huawei lanseaza competitia de fotografie Next Image in Europa Centrala si de Est si tarile nordice

Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, lanseaza competitia de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionatilor de fotografie cu smartphone-ul sa isi impartaseasca viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj si al sistemului avansat de camera care pune in lumina fotografia inteligenta. Fotografiile pot fi inscrise in competitie in perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.

Pasionatii de fotografie isi pot inscrie cadrele pe platforma dedicata competitiei - http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, in sase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature si Story Board. Fotografiile inscrise vor fi prezentate intr-o galerie online si vor face subiectul unui vot public, pana pe data de 28 august 2018.

In saptamana urmatoare, membrii juriului international vor alege castigatorii din randul primelor 50 cele mai votate fotografii din fiecare categorie. Juriul este format din: 
  • Yanmin Wang – Presedinte Huawei Consumer Business Group Huawei Europa Centrala si de Est si tarile nordice 
  • Dominic Bracco – Fotograf oficial National Geographic 
  • Alex Lambrechts – Fotograf certificat Leica
  • Tomasz Lazar – Laureat World Press Photo 
  • Bobby Anwar – Fotograf danez 
  • Gal Gadot – Actrita, imaginea seriei Huawei P20 
Primele 50 de fotografii din clasamentul Europei Centrale si de Est si tarilor nordice vor fi, de asemenea, inscrise in competitia globala Next Image.

„Am considerat intotdeauna camerele drept o caracteristica principala a smartphone-urilor noastre si ne bucuram sa vedem ca, odata cu cea mai noua tehnologie disponibila, oamenii pot surprinde imagini la o calitate superioara. Iar odata cu lansarea competitiei Next Image speram sa oferim sansa acestei noi generatii de fotografi sa isi gaseasca inspiratia”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Romania. 

„Smartphone-urile fac posibil un nou tip de fotografie, unul care ne permite sa fim mai spontani si creativi, mult mai confortabil pentru persoana aflata in spatele camerei. Cred cu tarie ca telefoanele care imbina viziunea fiecaruia dintre noi cu o camera avansata pot fi folosite ca mediu de exprimare artistic, ajutandu-ne sa schimbam modul in care vedem lumea. Aceasta competitie ne ofera ocazia sa interactionam cu tot ceea ce ne inconjoara si sa exploram limitele creativitatii noastre”, a declarat Vlad Eftenie, ambasadorul competitiei Next Image in Romania.  

Premiul pentru castigatorii fiecarei categorii va consta in cate un Matebook X, publicarea fotografiei in revista National Geographic si suma de 2,000 euro. Ocupantii locurilor doi si trei vor primi cate un smartphone Huawei P20 Pro, respectiv un Huawei P20. Nu in ultimul rand, juriul va acorda un titlu Grand Prix, al carui premiu va consta intr-un Matebook X, publicarea fotografiei castigatoare in revista National Geographic, suma de 10,000 euro si sansa de a participa, in luna septembrie, in Italia, la o expeditie fotografica de 10 zile, organizata de National Geographic. 

Odata cu introducerea primei camere duale pe un smartphone, pentru modelul P9, Huawei a stabilit un nou standard in industria camerelor prezente pe dispozitivele mobile. Acum, aproape trei ani mai tarziu, compania face acelasi lucru cu lansarea Huawei P20 Pro, primul smartphone care foloseste un sistem triplu de lentile, alaturi de un sistem avansat de inteligenta artificiala (AI) care imbunatateste calitatea imaginilor si sparge barierele fotografiei. Combinand datele primite de la toti cei trei senzori, P20 Pro ofera o calitate fara precedent a imaginilor in conditii de lumina scazuta sau contrast ridicat. 

Despre Huawei Consumer BG
Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind peste o treime din populatia globala. in 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul livrarilor de smartphone-uri la nivel global. Compania a infiintat pana in acest moment 16 centre R&D in Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unitati de business ale Huawei si pune la dispozitia clientilor sai smartphone-uri, tablete si PC-uri, accesorii inteligente si servicii cloud. Reteaua globala Huawei este construita pe baza celor peste 20 de ani de experienta in industria telecomunicatiilor si este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni. 

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/ 
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:

Sursa:
www.oxygenpr.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate