Cautare


20 Mai 2019
Covorul rosu pentru Panasonic, Partener oficial pentru Festivalul de Film de la Cannes

Cu peste 100 de televizoare OLED & LED si 20 de dispozitive Blu-ray si activitati exclusive pentru evidentierea caracteristicilor remarcabile ale seriei LUMIX S, Panasonic devine Partener oficial al Festivalului de film de la Cannes 2019

« Partener tehnic » din 2017, PANASONIC devine in acest an « Partener oficial » (TV, Video, Foto) al Festivalului de Film de la Cannes, ajuns la cea de-a 72-a editie. Festivalul se desfasoara in perioada 14 - 25 mai 2019.

Cunoscut pentru expertiza si colaborarea stransa cu numeroase studiouri cinematografice si companii de productie de la Hollywood, PANASONIC este o referinta tehnologica in domeniul televiziunii. Cel mai recent procesor inteligent HCX PRO, perfectionat la Hollywood, maiestria in ceea ce priveste calitatea imaginii datorita cooperarii cu coloristi faimosi sau certificarea THX definesc PANASONIC ca marca suprema in cinema.

Panasonic TX-65GZ2000

Prin urmare, PANASONIC desavarseste in acest an parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes implicandu-se si mai mult in promovarea celei de-a saptea arte.
Compania a instalat peste 100 de ecrane OLED/LED si player-e Blu-ray in apropiere de Le Palais des Festivals pentru transmisii exclusive de la eveniment.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute evenimente din lume, la Festivalul de Film de la Cannes sunt asteptati peste 40.000 de participanti, inclusiv 4.500 de jurnalisti si fotografi din 161 de tari. Pentru PANASONIC, aceasta este o ocazie extraordinara de a promova calitatea profesionala a imaginii in randul unui public expert.

Pentru prima data, PANASONIC LUMIX devine Partener oficial pentru fotografie la Festivalul de Film de la Cannes.
Profesionistii si in special cei 400 de fotografi acreditati pentru eveniment vor avea sansa de a descoperi noile aparate foto de la PANASONIC, LUMIX S1 si S1R.
LUMIX S1 & S1R

Aceste aparate foto mirrorless full-frame sunt echipate cu un stabilizator de imagine pe 5 axe, pot filma in 4K 60p, rezista la praf si la stropi si sunt concepute pentru utilizarea la temperaturi de pana la -10°C. 

Pe durata festivalului,  LUMIX va prezenta fotografilor acreditati modelele LUMIX S1 si S1R la piscina din Hotel Majestic.
Participantii vor avea ocazia sa descopere aceste noi aparate foto impreuna cu ecosistemul acestora, chiar sa le testeze pentru cateva ore, alaturi de echipa Panasonic si ambasadorii foto.

in plus, Olivier Anrigo, fotograf profesionist si ambasador LUMIX, va dezvalui toate secretele si potentialul acestor aparate foto exceptionale in cadrul catorva sesiuni masterclass.

« Oportunitatea de a sustine cea de-a saptea arta si de a deveni Partener oficial in editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes este pentru noi o mare onoare. Prin implicarea in acest eveniment prestigios, Panasonic evidentiaza inca o data performantele sale in calitatea profesionala a imaginii, prin ecranele LED si OLED sau prin aparatele foto mirrorless full-frame LUMIX S1 si S1R. Acest parteneriat face parte din strategia noastra pe termen lung, de a transpune cat mai fidel intentiile regizorului in film » declara Eric NOVEL, General Manager Panasonic France-Belux. 

Urmariti Panasonic :

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate