Cautare


13 Octombrie 2017
Vista Manager EX, monitorizare si management de retea puternic

Gestionati-va reteaua. Conform propriei dorinte Allied Telesis stie ca firmele din intreaga lume cauta sa reduca gradul de complexitate al managementului de retea, insa continua sa suporte numarul in crestere de dispozitive care acceseaza online date si aplicatii. Reteaua de intreprindere actuala trebuie sa ofere acces wired si wireless la resurse de suport digital, la politici BYOD si la terte dispozitive precum camere de securitate si telefoane IP.

Privire de ansamblu

Vista Manager EX furnizeaza monitorizare si management de ultima generatie pentru reteaua dumneavoastra Autonomous Management Framework (AMF), prin generarea automata a unei topologii complete de switch-uri, firewall-uri si puncte de acces wireless (AP-uri). O viziune extinsa include dispozitive terte cum ar fi camerele de securitate.

Puteti gestiona dispozitive multiple de retea in mod simultan in scop de reducere a administrarii, iar utilizarea intuitiva inseamna informatii cuprinzatoare despre retea, informatii care sunt doar la un click distanta.

Panou unic de management

Beneficiati de o singura interfata de tip panou pentru intreaga retea. Panoul ofera monitorizare completa de retea, incluzand detalii, statusuri, informatii despre evenimente si harta topologica. Chestiunile critice sunt evidentiate pentru rezolvare prompta, iar navigatia simpla va permite sa gestionati sau sa monitorizati in mod facil orice dispozitiv.

Vista Manager EX combina in mod stralucit o privire completa de ansamblu asupra retelei cu acces intuitiv la informatii detaliate.

Automatizarea reduce costurile de operare

Gestiunea retelei devine simpla cu caracteristici avansate precum back-up si actualizare automatizate, precum si cu configurarea automata a multor, sau chiar tuturor dispozitivelor din retea in mod simultan. Recuperarea automata a dispozitivelor permite inlocuiri fara interventie manuala, noile dispozitive aparand pur si simplu in panoul Vista Manager EX. Forta AMF si a Vista Manager EX se combina pentru a reduce costurile de operare si pentru a oferi o retelistica reala de tip plug-and-play.

Conectivitate wireless superioara cu informatii despre retea

in ziua de azi, ne asteptam la conectivitate wireless de mare viteza fara intreruperi pentru reteaua noastra de firma, de oriunde se desfasoara afacerea noastra. Vista Manager EX furnizeaza controlul, monitorizarea si programarea operationala a AP-urilor Allied Telesis TQ Series, oferind harti de locatie pentru vizualizarea locatiilor.

Autonomous Wave Controller (AWC) foloseste informatii wireless inteligente pentru a modela constant locatia AP-urilor si informatiile despre taria semnalului. Dupa aceea, optimizeaza automat output-ul wireless si selectarea de canale pentru oferirea unei experiente superioare de utilizator.

Suport larg pentru companii si furnizori de servicii

Vista Manager EX dispune de retelistica multi-locatie, fiind ideala pentru retele mari de companie si medii de furnizori de servicii. Fiecare retea este separata de altele in scopuri de instalare si management securizate, si in acelasi timp va permite acces la o administrare adecvata in mod per user.

Suportul multi-locatie ofera o solutie de mare valoare pentru companiile mari si distribuite geografic, permitand managementul centralizat sau per filiala distribuita. Furnizorii de servicii se vor bucura de flexibilitate totala la oferirea de provizionare de retea si/sau de servicii de management pentru clientii de afaceri.

Despre Allied Telesis, Inc.

De aproape 30 de ani, Allied Telesis livreaza solutii fiabile si inteligente de conectivitate pentru orice medii, de la organizatii de tip intreprindere la proiecte complexe de infrastructuri critice pe intreaga suprafata a globului. 

intr-o lume care se indreapta catre Orasele Inteligente si Internet of Things, retelele trebuie sa evolueze rapid ca sa tina pasul cu noi provocari. Tehnologiile inteligente de la Allied Telesis, asa cum sunt Allied Telesis Management Framework™ (AMF) si Enterprise SDN, au grija ca evolutia retelei sa tina pasul cu schimbarile, astfel incat reteaua sa ofere solutii eficiente si securizate pentru oameni, companii si "lucruri" – acum si in viitor.

Allied Telesis este recunoscuta universal pentru inovarea modului in care sunt furnizate si gestionate serviciile si aplicatiile, totul rezultand in cresterea valorii oferite si in scaderea costurilor operationale. Ne puteti vizita online la alliedtelesis.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate