Cautare


13 Iulie 2018
Timehop admite ca incalcarea datelor a expus mai multe informatii personale decat se credea initial

Timehop a fost atacata in 4 iulie, sustinand ca numele, adresele si numerele de telefon au fost "compromise".

Acum, Timehop recunoaste ca au fost preluate informatii si cu privire la data nasterii si sex. Ar putea sa nu para mult, insa cunoasterea datei nasterii dvs. reprezinta un alt control de securitate care ar putea fi depasit. La urma urmei, de cate ori vi se cere sa confirmati data nasterii din motive de securitate?

Potrivit unei actualizari FAQ, echipa Timehop a explicat: "In graba noastra de a dezvalui tot ceea ce stiam, pur si simplu am facut anuntul inainte de a cunoaste totul". "Am afirmat in repetate tanduri ca ancheta continua si ca vom actualiza informatiile pe masura ce acestea devin disponibile". 

Timehop a confirmat ca dintre cele 20,4 milioane de nume preluate, 3,8 milioane se afla in zona GDPR. Cifrele variaza in ceea ce priveste datele de nastere si sexul, insa daca Comisia Europeana urmareste aceasta evolutie, probabil ca Timehop va fi nevoita sa suporte consecintele din punct de vedere financiar. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate