Cautare


10 Ianuarie 2019
Adobe remediaza vulnerabilitati in Connect si Digital Editions

Patch-urile au fost lansate pentru Flash, insa nu contin solutii pentru problemele de securitate.

Actualizarea de securitate Adobe pentru ianuarie 2019 nu contine nicio solutie de securitate pentru Flash. 

In schimb, Adobe Connect si Digital Editions sunt in centrul atentiei in aceasta runda de actualizari de securitate.

Adobe Connect, software-ul folosit pentru materiale de conferinta si instruire, este primul care a beneficiat de o solutie de securitate. Afectand versiunea 9.8.1 si cele anterioare pe toate platformele, un bug evaluat ca "important", CVE-2018-19718, este o problema de expunere a sesiunii token care poate dezvalui privilegiile acordate unei sesiuni.

Adobe Digital Editions versiunea 4.5.9 si cele anterioare pe sistemele Windows, macOS, iOS si Android, au primit o solutie pentru CVE-2018-12817, o vulnerabilitate care, daca este exploatata, poate conduce la dezvaluirea informatiile. 

Cand vine vorba despre actualizarea Adobe pentru Flash, desi software-ul se regaseste de obicei pe lista actualizarilor de securitate, cea mai recenta runda de patch-uri contine doar imbunatatiri de performanta si corectii de erori legate de performanta pentru versiunea Flash 32.0.0.101 si cele anterioare pe masinile Windows, macOS, Linux si Chrome OS. 

Utilizatorii ar trebui sa permita actualizari automate ale software-ului lor sau sa faca upgrade manual (Connect, Digital Editions) pentru a se proteja de exploit-uri. 

Saptamana trecuta, Adobe a lansat o actualizare out-of-band care a rezolvat doua vulnerabilitati critice in Adobe Acrobat si Reader. 

In decembrie, Adobe a lansat un patch neprogramat pentru a remedia o vulnerabilitate zero-day gasita in documentele Microsoft Office incarcate pe VirusTotal. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate