Cautare


15 Februarie 2019
Noile aplicatii Xerox ConnectKey accelereaza transformarea digitala pentru companiile de toate dimensiunile

Xerox lanseaza noi solutii in portofoliul de aplicatii pentru echipamentele cu tehnologia ConnectKey, care le permit organizatiilor sa isi conecteze mai usor membrii la platforme de business cum ar fi Salesforce, QuickBooks Online si Concur, sa sprijine managementul relatiilor cu clientii, al contabilitatii si al facturarii si sa eficientizeze procesele. Mai mult, achizitionarea si implementarea aplicatiilor este mai simpla ca oricand multumita unui nou site de e-commerce.

Morrell Group – o organizatie care ofera servicii complete de inginerie si design pentru automatizarea proceselor de control – a beneficiat deja de noile aplicatii ConnectKey. Compania si-a redus costurile cu 25% prin automatizarea proceselor de distributie a produselor cu ajutorul aplicatiei Sign Me, construita de MidAmerica Technology, un dezvoltator Xerox Personalized Application Builder. Aplicatia digitalizeaza procesele ce implica un volum crescut de documente si creste viteza de livrare a produselor.

„Sign Me este o aplicatie revolutionara care ne-a imbunatatit enorm afacerea, permitandu-ne sa ne eficientizam procesele si, ca rezultat final, sa ne crestem profitul,” spune David Hajciar, manager operatiuni, Morrell Group.   

Noile aplicatii care va simplifica munca

La Xerox, lucram in permanenta la optimizarea portofoliului nostru de produse ConnectKey. Cele mai recente imbunatatiri simplifica activitatile manuale, care consuma mult timp si ofera noi moduri de a aborda procesele traditionale din birouri. 

Familiile de echipamente Xerox VersaLink® si Xerox AltaLink® sunt compatibile cu aplicatii precum:  
  • Xerox Connect App for Salesforce: ofera acces la sistemul de management al relatiei cu clientii Salesforce direct de la interfata echipamentelor multifunctionale de imprimare (MFP); incarcati si distribuiti informatii privind gestionarea vanzarilor scanand documentele direct catre Salesforce. 
  • Xerox Audio Documents App: transformati in siguranta documente in format fizic in fisiere audio, pentru acei angajati care fac naveta, pentru cei carora le place sa se ocupe de mai multe lucruri in acelasi timp, sau pur si simplu pentru cei care prefera sa asculte decat sa citeasca documente lungi.
  • Xerox Connect App for QuickBooks Online: asigura un proces fara cusur de rambursare a cheltuielilor cu ajutorul scanarii multiple a chitantelor. Datele din chitante sunt extrase intr-un raport de cheltuieli, trimise cu o notificare catre utilizatorii care trebuie sa le confirme, totul pentru un proces rapid de aprobare. Pentru utilizatorii Concur, va fi disponibila o aplicatie similara de management al chitantelor pana la finalul anului.   
  • Xerox Forms Manager App: simplifica managementul formularelor multiple, reducand in acelasi timp riscurile erorilor cauzate de arhivarea documentelor in format fizic. Cu ajutorul functiilor inteligente de trimitere prin coduri QR integrate, formularele scanate sunt automat distribuite catre adresa de mail potrivita.

„Viitorul locului de munca este acum, iar asta o demonstreaza asistentul nostru inteligent pentru locul de munca, un adevarat catalizator al transformarii digitale,” a explicat Tracey Koziol, vice-presedinte senior, Global Offerings, Xerox. „Evolutia platformei ConnectKey se inscrie in strategia noastra de accelerare a digitalizarii, crestere a nivelului de productivitate pentru clienti si identificare a unor noi surse de profit pentru reteaua de parteneri.”

O nota buna de la institutiile de invatamant

Multumita perspectivei obtinute prin colaborarea cu mii de clienti din domeniul educatiei, Xerox a dezvoltat aplicatii si solutii care cresc productivitatea pentru profesori si studenti: 
  • Xerox Connect App for Blackboard: ofera acces la un sistem de management al invatarii de talie globala; documentele sunt digitalizate si stocate in contul Blackboard Learn direct de pe MFP.    
  • Xerox Proofreader Service: verifica elementele de scriere in limba engleza, cum ar fi ortografia, gramatica, stilul si plagiatul. 
Mai multa valoare pentru partenerii autorizati

Pe langa un design imbunatatit pentru a furniza o experienta de utilizare mai placuta, galeria de aplicatii Xerox ofera o piata de desfacere in regim de e-commerce unde partenerii autorizati pot sa promoveze si sa vanda aplicatii. De asemenea, partenerii pot primi o cota parte atunci cand clientii lor achizitioneaza o aplicatie.

Disponibilitate 

Aplicatiile Xerox pentru echipamente cu tehnologia ConnectKey sunt disponibile pe piata din Romania. Pentru detalii, va rugam sa contactati partenerii autorizati Xerox.

Despre Xerox

In era tehnologiilor inteligente, noi nu doar ne gandim la viitor, ci il cream. Xerox Corporation este unul dintre liderii tehnologiei, care se axeaza pe intersectia dintre lumea digitala si lumea fizica. Folosim automatizarea si personalizarea de ultima generatie pentru a redefini productivitatea, a stimula cresterea business-urilor si a face lumea mai sigura. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare si solutiile inteligente de lucru — Powered by Xerox ®— ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe la www.xerox.ro si urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate