Cautare


13 Martie 2019
Twitter lanseaza o aplicatie prototip, "twttr", pentru imbunatatirea conversatiilor

Luni, Twitter a lansat o aplicatie prototip, "twttr", care permite celor care o testeaza sa incerce noi functii si sa ofere feedback. Twttr este numele original al retelei sociale.

Twitter Prototype Program va incerca sa faca conversatiile sa fie mai usor de gasit si urmarit. Utilizatorii se pot alatura programului pe site-ul Twitter. Acestia vor primi un e-mail in cateva saptamani despre situatia cererii lor. 

Celor care sunt alesi sa participe la program li se solicita sa foloseasca twttr ca aplicatie Twitter primara, potrivit unor screenshot-uri postate de consultantul social media Matt Navarra. De asemenea, acestia sunt incurajati sa posteze screenshot-uri despre noile functii pe care le testeaza, cu hashtag-ul #LetsHaveAConvo, si sa impartaseasca feedback-ul cu Twitter prin intermediul unui formular. 

Unele dintre caracteristicile testate ar putea sa nu fie lansate public ori ar putea fi modificate, a declarat compania. Daca o functie este testata cu succes, ar putea sa nu fie disponibila publicului luni de zile. Twitter a declarat, de asemenea, ca majoritatea participantilor in programul prototip vor fi vorbitori de limba engleza sau japoneza. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate