Cautare


20 Mai 2019
Atos lanseaza o noua solutie unificata de administrare a identificarii si accesului in cloud, care asigura o securitate digitala absoluta

Atos, lider global in transformare digitala, lanseaza o noua solutie unificata in cloud de Identity and Access Management (IAM), care asigura o securitate digitala absoluta. Aceasta va functiona ca un sistem unic de management al identificarii si accesului pentru toate platformele, in cloud sau on-premise. Noua solutie, bazata pe software-ul Evidian produs de Atos, permite organizatiilor sa detina un control absolut al tuturor identitatilor care necesita acces in propriile sisteme de business, oferindu-le o securitate absoluta. Lansarea va avea loc in cadrul celei de-a patra editii a conferintei Atos Technology Days din Paris.

O singura autentificare pentru accesul in medii multi-cloud si on-premise

in prezent, companiile utilizeaza si acceseaza numeroase solutii cloud de la diferiti furnizori. Fiecare solutie are propriul sistem de identificare si mai multe coduri de acces pentru utilizatori1.  

Prin intermediul solutiei unificate in cloud de Identity and Access Management de la Atos, companiile isi pot crea si administra o baza de date unica cu identitati digitale si drepturi de acces. in acest mod, utilizatorii au nevoie de o singura autentificare pentru a accesa medii multi-cloud si on-premise.  

Securitate sporita si control absolut al tuturor identitatilor

Cu ajutorul acestei solutii complete de securitate a datelor, organizatiile pot proteja accesarile utilizatorilor si pot avea un control absolut al identitatilor acestora, decat sa fie nevoite sa gestioneze mai multi furnizori de solutii cloud. De asemenea, companiile vor avea acces la o consola unica de Identity and Access Management pentru a administra identitatile digitale si drepturile de access. Solutia Atos faciliteaza aplicarea de politici, raportare a conformitatii si a raspunsurilor la incidentele de securitate.

Mai multe beneficii

Solutia unificata in cloud de Identity and Access Management este integrata in platforma cloud si gestioneaza in mod centralizat accesul la platformele in cloud si on-premise, astfel incat:
faciliteaza migratia in cloud, evitand complexitatea adaptarii politicilor de gestionare a accesului necesare la schimbarea furnizorilor de cloud
simplifica auditul cu un punct unic de administrare si monitorizare, 
asigura configurarea automata si rentabila si de-configurarea aplicatiilor de tip SaaS, exact la momentul oportun pentru clienti – eliminand riscurile asociate cu conturi latente.

“Gratie solutiei unificate in cloud de Identity and Access Management de la Atos, clientii nostri pot oferi un acces sigur si comod catre resurse critice pentru utilizatorii de business, respectand in acelasi timp reglemetarile de conformitate. Solutia noastra faciliteaza sarcinile de zi de zi si optimizeaza costurile”, declara Sébastien Brachet, Managing Director of IAM/IGA Atos Group.

Despre Atos SE

Atos este lider global in transformare digitala cu peste 110.000 de angajati in 73 de tari si venituri anuale de peste 11 miliarde de euro. Numarul 1 in Europa in servicii de Cloud, Cybersecurity si High-Performance Computing, grupul Atos ofera solutii end-to-end de Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications si Digital Workplace. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informatiei al Jocurilor Olimpice & Parlimpice si opereaza sub brandurile Atos, Atos Syntel si Unify. Atos este o Societate Europeana (SE), listata la Bursa din Paris cu indicele CAC 40. 

Scopul Atos este de a contribui la proiectarea viitorului industriei IT. Expertiza si serviciile sale sprijina atat dezvoltarea cunostintelor si a educatiei, precum si abordarile multiculturale si pluraliste ale cercetarii, toate contribuind la excelenta stiintifica si tehnologica. La nivel global, grupul permite clientilor, angajatilor si colaboratorilor sai, dar si membrilor societatii in general, sa traiasca, sa lucreze si sa se dezvolte in mod durabil si cu incredere in domeniul tehnologiei informatiei.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate