Cautare


Mozilla ar putea incepe sa ofere servicii premium in aceasta toamna
11 Iunie 2019 Software

Mozilla ar putea incepe sa ofere servicii premium in aceasta toamna

Intr-un interviu acordat unei reviste germane, CEO Chris Beard a declarat ca Mozilla doreste sa adauge mai multe servicii de abonament mixului sau.

Chris Beard, CEO al producatorului browserului Firefox, Mozilla, doreste sa ofere servicii si abonamente premium ca parte a unui nou plan de venituri. Intr-un interviu acordat revistei germane t3n publicat vineri, Beard a sugerat ca acestea ar putea include o solutie de stocare sigura sau un serviciu VPN. 

"Vrem sa adaugam mai multe servicii de anonament la mixul nostru si sa ne concentram mai mult pe relatia cu utilizatorul, pentru a deveni mai elastici in chestiuni de afaceri", a declarat Beard pentru t3n, potrivit unei traduceri a interviului. 

Beard a declarat ca ceea ce in prezent este gratuit de la Mozilla va ramane gratuit, insa compania ar dori sa introduca primul plan premium in aceasta toamna, posibil in luna octombrie. 

Mozilla nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul, insa a declarat pentru t3n ca se va gandi atent la modelele platite pentru servicii.

"Vom lansa, probabil, mai intai, unele servicii noi si apoi ne vom gandi cu atentie la ce model are mai mult sens, asigurand in acelasi timp siguranta utilizatorului", a declarat un purtator de cuvant al Mozilla pentru publicatia germana. "Firefox si multe functii si servicii de securitate, cum ar fi ETP (Enhanced Tracking Protection), vor fi in continuare gratuite, acest lucru este sigur". 

Beard a declarat ca 90% din vanzarile Mozilla provin din cautare si compania are o motivatie puternica de a construi relatii cu clientii mai profunde in afara afacerii de cautare. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate