Cautare


10 Iulie 2019
Google incepe testarea beta pentru noua versiune a aplicatiei Messages

Google a anuntat luni ca oamenii se pot alatura testarii beta pentru noua sa versiune Messages, aplicatia standard pentru mesaje text care vine impreuna cu telefoanele Android. In mai putin de o zi, program a ajuns la capacitatea sa maxima.

Daca incercati sa va alaturati programului beta acum, veti vedea acest mesaj de la Google: 

"Va multumim pentru interesul dvs. in a deveni tester pentru aplicatia Messages. Cu toate acestea, in acest moment programul de testare al aplicatiei Messages a ajuns la numarul maxim de testeri care pot participa si nu mai accepta alti testeri". 

Aceasta nu este prima oara cand Google deschide un program beta. 

"Open Beta ofera utilizatorilor posibilitatea de a testa si oferi informatii si feedback in ceea ce priveste caracteristicile experimentale care nu au fost inca lansate publicului larg", a declarat compania pe pagina sa de suport. 

Nu se cunoaste daca vor fi deschise mai multe locuri de testare sau daca functiile beta vor ajunge in aplicatie. Google nu a fost disponibila imediat pentru comentarii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate