Cautare


Zoom va remedia aplicatia de videoconferinta
11 Iulie 2019 Software

Zoom va remedia aplicatia de videoconferinta

Compania va opti utilizarea unui server web local pe dispozitivele Mac.

Zoom lanseaza un patch Tuesday in urma unei defectiuni de securitate care permitea site-urilor web sa adauge utilizatorii unor apeluri video fara permisiunea acestora. Ca parte a patch-ului, compania va elimina complet serverul web local pe dispozitivele Mac. 

Defectiunea de securitate, semnalata de catre cercetatorul de securitate Jonatham Leitschuh intr-o postare Medium de luni, activa, de asemenea, webcam-urile Mac-urilor fara permisiune. Zoom va inceta sa utilizeze un server web local pe Mac-uri odata ce clientul zoom este actualizat. 

COmpania va adauga, de asemenea, o optiune in bara de meniu care permite utilizatorilor sa dezinstaleze manual clientul Zoom, inclusiv serverul web instalat local. Dupa ce patch-ul este instalat, utilizatorii vor vedea o optiune de meniu care indica "Dezinstalati Zoom", care va elimina complet Zoom de pe dispozitiv si din setarile salvate ale unei persoane, a declarat compania. 

Intr-o actualizare de marti dimineata, Zoom a declarat ca "nu are in prezent o modalitate usoara de a ajuta un utilizator sa stearga atat clientul Zoom, cat si aplicatia Zooom local web server care lanseaza clientul". In schimb, a sustinut compania, utilizatorii trebuie sa localizeze manual si sa stearga acele aplicatii pana la lansarea unui nou Uninstaller App pentru Mac, pentru a-i ajuta sa stearga aplicatiile. 

Aceasta schimbare a avut loc dupa un raspuns de luni, cand compania a declarat ca Zoom a instalat serverul web pentru a facilita lansarea serviciului sau de videoconferinta. Altii fac acelasi lucru, a declarat compania in aceeasi justificare, acum abandonata. 

Leitschuh a scris un tweet despre actualizare marti, spunand: "Conversatia cu CEO-ul @zoom_us in Party Chat a fost incredibil de productiva. Am simtit ca este o revenire al pozitia lor anterioara cu privire la aceasta #vulnerabilitate".

Zoom va avea, de asemenea, o lansare vineri, care abordeaza video-ul activat implicit. Lansarea va permite utilizatorilor first-time care fac click pe caseta "Always turn off my video"  sa isi salveze automat preferintele video. Utilizatorii care revin pot, de asemenea, sa isi actualizeze preferintele folosind setarile Zoom client astfel incat videoclipurile sa fie dezactivate in mod implicit. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate