Cautare


12 Iulie 2019
Google foloseste oameni pentru a examina interogarile Google Assistant, potrivit unui articol

Angajatii sustin ca sarcina lor este aceea de a imbunatati acuratetea asistentului AI.

Google Assistant este cel mai precis asistent vocal de pe piata, depasind Samsung Bixby, Amazon Alexa si Apple Siri. Un nou articol arata ca compania dispune de oameni care asculta interogarile de cautare inregistrate pentru a imbunatati acuratetea asistentului sau. 

Google are angajati care asculta inregistrarile de la utilizatorii Google Assistant, potrivit VRT NWS din Belgia. Un angajat a furnizat editorului de stiri peste 1000 de inregistrari ale persoanelor care folosesc Google Home si aplicatia Google Assistant pentru a raspunde la intrebari si a efectua cautari. Au existat, de asemenea, inregistrari in care asistentul a fost declansat accidental.

Angajatul Google a sustinut ca jobul sau presupune ascultarea inregistrarilor pentru a verifica acuratetea asistentului care asculta utilizatorii care vorbesc in limba olandeza. Angajatii analizeaza scriptul interogarii inregistrate si confirma ca se potriveste cu inregistrarea vocala. Exista, in prezent, mii de angajati Google la nivel mondial care asculta fragmente audio prin intermediul unei autentificari securizate in aplicatia Crowdsource a companiei. 

Ca raspuns la acest articol, Google a declarat ca acesti angajati asculta 0,2% din totalul inregistrarilor si conturile utilizatorilor nu sunt asociate cu inregistrarile. 

"Acesti experti in limba analizeaza si transcriu un mic set de interogari, pentru a ne putra ajuta sa intelegem mai bine acele limbi", a declarat David Monsees, manager de produs pentru Google Search, intr-un blog post de joi. "Aceasta este o parte critica a procesului de construire a tehnologiei de vorbire si este necesara pentru crearea unor produse precum Google Assistant". 

Monsees sustine ce angajatul a incalcat politicile companiei privind securitatea datelor si ca exista o investigatie in curs. 

Atunci cand configurati un cont Google, optiunea pentru activitatea vocala si audio este dezactivata in mod prestabilit. Utilizatorii trebui sa o activeze pentru a stoca inregistrari in cont si exista o dezvaluire ca inregistrarile ar putea fi utilizate pentru a imbunatati sistemele de vorbire. 

In aprilie, un articol dezvaluia ca Amazon foloseste muncitori umani pentru a asculta inregistrarile Alexa, pentru a imbunatati acuratetea asistentului. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate