Cautare


22 Iulie 2019
Se cauta traineri IT! Creste cererea pentru specialisti

Datele oficiale publicate de banca centrala arata ca Romania a exportat servicii in valoare de 3,76 miliarde EUR in primele luni ale acestui an, cu o mare contributie de 1,3 miliarde EUR venind din partea sectorului de IT. Aceasta industrie reprezinta unul dintre principalii exportatori de servicii din Romania.

In acest context, cererea pentru specialisti este in continua crestere in domeniu. Software Development Academy, una dintre cele mai mari scoli de programare din Europa Centrala si de Est, a pregatit aproape 5000 de absolventi, 81% dintre acestia gasindu-si job in industrie in primele 3 luni de la absolvirea cursurilor.

Conform Institutului National de Statistica (INS), angajatii din IT castiga unul dintre cele mai mari salarii medii din Romania, depasind 6500 RON (aproximativ 1400 EUR) pe luna. Programatorii cu cativa ani de experienta pot castiga cateva mii de euro pe luna, chiar pana la 10.000 EUR, suma ce depinde de proiectele pe care le implementeaza. Salariul este unul dintre factorii cei mai atractivi la un domeniu si este un catalizator in ceea ce priveste alegerea de a intra in IT sau de a face o schimbare in cariera pentru asta, invatand limbaje de programare de la zero.

Software Development Academy ofera o varietate mare de cursuri, ce se extinde continuu pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale pietei. Reteaua lor de traineri creste in consecinta, astfel ca exista o constanta cautare de traineri – potentiali candidati cu un mininimum de 2 ani experienta ca Java Developer, care au capacitati bune de comunicare, o atitudine pozitiva si empatie pentru cursanti. Disponibilitatea seara si in weekend-uri, insotita de o experienta anterioara de predare, sunt considerate un avantaj. 

Compania a intrat pe piata de Romania la inceputul anului 2018 si este prezenta in orase mari din Romania. Cu o cerere in crestere pentru specialisti in industria IT, Software Development Academy este acum in cautare de candidati care sa acopere diferenta dintre abilitati de care are nevoie piata si cele actuale. Trainerii sunt in special cautati pentru cursurile din Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Bucuresti, Galati si Craiova.  

intreaga lista de cursuri disponibile in Romania poate fi accesata aici: www.sdacademy.ro. Pentru noutati in social media, intrati pe pagina de Facebook. Daca sunteti interesati sa aplicati pentru a fi trainer SDA, va rugam completati formularul de pe site-ul oficial: https://sdacademy.ro/devino-formator

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate