Cautare


14 August 2019
AI citeste carti cu voce tare cu vocile autorilor

Motorul chinez de cautare Sogou creeaza inteligenta artificiala pentru a citi romane populare cu vocile autorilor.

A anuntat avatare "lifelike" ale autorilor chinezi Yue Guan si Bu Xin Tian Shang Diao Xian Bing - create din inregistrari video - in cadrul conferintei China Online Literature+.

Anul trecut, Sogou a lansat doi crainici AI, care inca sunt folositi de agentia guvernamentala de stiri Xinhua. 

Apetitul pentru audiobook-uri in China este in crestere, reflectand tendintele din Occident. 

Think tank-ul chinez iiMedia se asteapta ca piata sa inregistreze o crestere  mai mult decat dubla intre 2016 si 2020, la 7,8 miliarde yuani chinezi pe an (900 milioane de lire sterline). 

Este acum un proces simplu sa utilizezi tehnologia text-to-speech pentru a genera rapid o versiune audio a unei carti, folosind voci digitale si sintetice. 

Insa majoritatea oamenilor prefera cartile audio care sunt "narate profesional" de autori, actori sau personaje publice celebre. 

Si acum, progresele in tehnologiile machine learning si speech-to-text inseamna ca vocile digitalizate devin tot mai reale. 

Spre exemplu, compania Lyrebird permite clientilor sa creeze "avataruri vocale" personalizate dintr-o inregistrare de doar un minut a vocilor lor. 

Pe site-ul sau web, isi prezinta serviciile cu doua inregistrari audio ale fostului presedinte american Barack Obama si ale actualului presedinte Donald Trump, create cu ajutorul machine learning. 

Intre timp, start-up-ul londonez DeepZen sustine ca tehnologia sa vocala sintentica poate crea multiple versiuni ale unui audiobook in cateva ore, reducand timpul si costurile cu aproximativ 90%. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate