Cautare


Huawei ar putea lucra la propria versiune de Google Maps
16 August 2019 Software

Huawei ar putea lucra la propria versiune de Google Maps

Map Kit este destinat mai degraba dezvoltatorilor decat consumatorilor, a raportat China Daily.

La scurt timp dupa dezvaluirea potentialului inlocuitor al Android, Huawei pare sa lucreze la o alternativa la Google Maps. Producatorul chinez de telefoane mobile dezvolta un serviciu de harti denumit Map Kit, potrivit China Daily, detinut de stat, cu intentia de a-l dezvalui in octombrie. 

Cu toate acestea, aparent este proiectat sa foloseasca drept instrument pentru dezvoltatorii software, pentru a crea aplicatii bazate pe capacitatile sale, mai degraba decat pentru a fi utilizat de consumatori. Se va conecta la serviciile locale de cartografiere, va acoperi 150 de tari si regiuni si va fi disponibil in 40 de limbi, se arata in articol. 

Echivalentul rus al Google, Yandex si compania mama a Booking.com, Booking Holdings, sunt parteneri ai Huawei in ceea ce priveste acest serviciu, a informat China Daily. 

Huawei nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul, insa capacitatea companiei de a accesa serviciile Google a fost amenintata din momentul in care presedintele american Donald Trump a inclus compania in lista neagra in luna mai, ca urmare a ingrijorarii parlamentarilor americani cu privire la relatiile stranse ale Huawei cu guvernul chinez si a temerilor conform carora echipamentele sale ar putea fi folosite pentru spionaj. De atunci, Trump a declarat ca interdictia va fi ameliorata. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate