Cautare


18 Septembrie 2019
Alfa Software lanseaza ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamica ascensiune pe piata din Transilvania, anunta lansarea platformei de Business Intelligence, ASiS BI. Investitia companiei in dezvoltarea platformei de business este, pina in prezent, de peste 100.000 de euro.

Solutia ASiS BI este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie prin eficientizarea proceselor decizionale si generarea de insight-uri utile pentru performanta. Business Intelligence (BI) este o platforma smart de grafice interactive, instrumente de analiza a datelor si rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informatiilor, analiza activitatii si gestionarea datelor aferente operatiunilor de afaceri in timp real. 

 „Suntem o echipa de programatori care inoveaza constant pentru a construi pentru clientii nostri instrumente eficiente pentru a face performanta in business. La nivel international, o mare parte din investitiile in procese de business, in perioada urmatoare, vor fi bazate pe AI, automatizare si analytics, ceea ce va conferi suportul necesar pentru cresterea si scalarea activitatii unei companii in timp real. ASiS BI este o platforma construita pentru a oferi managerilor o imagine detaliata si clara asupra business-ului lor. Peste 20 de ani de experienta in domeniu, plus tehnologia brevetata de Microsoft sunt integrate in ASiS BI, pentru diferite verticale de business si procese esentiale, fie ca vorbim de vanzari, de cash-flow sau indicatori de productie”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Prin prezentarea datelor intr-un format usor de inteles, tehnologia Business Intelligence este intuitiva, usor de implementat si cu un impact direct si benefic asupra strategiei de vanzari, a managementului financiar, a managementului de stoc si inventar, fidelizarea clientilor si castigarea de noi clienti prin accesul rapid la date, si eficientizarea proceselor de zi cu zi. in plus, BI ofera informatii relevante despre indicatorii de business, fiind astfel un instrument critic pentru a asigura competitivitatea si rentabilitatea.

„Tehnologia Business Intelligence este in continua dezvoltare, suntem la inceput de drum, intr-o perioada economica in care succesul consta in capacitatea de a lua decizii eficiente şi intr-un timp mult mai scurt decat competitia. Noi ne gandim deja la pasii urmatorii care se indreapta, cel mai probabil, spre Artificial Business Intelligence”, a completat Cristian Pavel, Director General Alfa Software. 

Alfa Software este producatorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Solutia ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de productie.

Despre Alfa Software 

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat romanesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piata. Compania are centre de dezvoltare in Cluj-Napoca si Zalau si acoperire nationala prin parteneri. 

Compania este furnizor de solutii ERP simple si practice, aplicatii intuitive, usor de folosit, modulare si customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de peste 50 de programatori care dezvolta si implementeaza sistemul ASiS are experienta de peste 10 ani pe produs.

in prezent, compania are peste 600 de clienti si dezvolta sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: productie, servicii, utilitati, distributie si retail. Printre principalii clienti ai companiei se numara Unicarm, Cramele Recas, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun). 

Pentru mai multe informatii: www.asw.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate