Cautare


20 Martie 2001
Criza economica din SUA se extinde

Directorul executiv al companiei Cisco Systems Inc. a declarat miercuri, 14 martie 2001, ca o scadere a investitiei de capital in firmele din America se va extinde si in celelalte zone ale lumii.

John Chambers, directorul executiv de la Cisco, avertizat ca 2001 va fi un an greu pentru firma pe care o conduce, a declarat ca e nevoie de actiuni sustinute pentru a nu afecta sucursalele din alte tari.

Scaderea reinvestirii de capital in SUA ar putea afecta toate zonele globului, si toate firmele, nu numai Cisco.

Directorul Cisco sustine ca deja s-a inceput lupta in Australia, Taiwan si Koreea pentru toate firmele, dar trebuie acordata atentie si celorlalte zone, Asia, Europa si America Latina.

Desi s-au asteptat la rezultate scazute doar pentru prima jumatate a anului, conducerea Cisco sustine ca previziunile acum sunt sumbre pentru intreg anul.

In ciuda faptului ca, miercuri, la bursa, Cisco a fost cea mai activa firma, actiunile sale au scazut mult.

Pe langa aceasta scadere, Cisco a anuntat si reduceri de personal, intre 3.000 si 5.000 de persoane, care reprezinta cam 7-11% din totalul personalului.

Acest lucru dovedeste ca oricine poate fi expus problemelor, mai ales daca acestea sunt de natura obiectiva.Legaturi:

Intel reduce personalul
(14 Martie 2001)


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate