Cautare


08 Martie 2011
Lansarea Productivo - monitorizarea activitatii angajatilor din companii si institutii publice

Din martie 2011 compania Royalbit SRL, dezvoltator de software si hardware profesional, lanseaza pe piata de business solutia PRODUCTIVO, un produs dedicat monitorizarii angajatilor pe calculatoare si a eficientizarii activitatii resurselor umane.

Productivo a aparut ca urmare a necesitatii de a eficientiza timpii de lucru ai angajatilor din companii si institutiile publice. Oare ce angajator isi doreste sa isi plateasca angajatii pentru discutii private pe chat sau pentru ca joaca Solitaire in timpul orelor de lucru?

Beneficiile principale aduse de Productivo includ monitorizarea si controlul personalului, cresterea eficientei muncii, verificarea gradului de utilizare a Internetului in interes personal, identificarea gradului de incarcare cu sarcini pentru fiecare angajat, evidentierea prezentei la locul de munca al angajatilor si chiar si pontajul orelor de lucru.

Cum functioneaza Productivo? Instalat pe calculatoarele companiei sau institutiei, permite managementului sa urmareasca in timp real activitatea angajatilor, indiferent de marimea firmei, de numarul de sedii sau de amplasarea geografica a acestora. Odata cu masurarea activitatii angajatilor conducerea poate evalua in mod obiectiv performantele fiecarui angajat si poate adopta rapid si eficient masuri pentru cresterea productivitatii echipelor.

Potrivit directorului de vanzari Cosmin Priboi “in cadrul companiilor peste 50% din traficul pe internet este utilizat in scopuri personale iar angajatii pierd in medie 80 de minute pe zi utilizand calculatorul in interes propriu. Nu mai vorbim de pauzele de cafea sau la fumoar care adunate pot fi foarte usor calculate in termeni de pierdere financiara pentru companie. In orice echipa sunt si verigi slabe care nu au voie sa reziste in organizatiile performante. Productivo identifica punctele slabe, iar dumneavoastra decideti daca acestea pot fi corectate sau daca trebuiesc eliminate”.

Pentru detalii ne puteti contacta la telefon 0770 993 918, 0368 459 273, fax 0368 800 080, sau email productivo@royalbit.ro.

Despre Royalbit SRL

Royalbit SRL (www.royalbit.ro ) este o companie tanara si dinamica infiintata in 2007, care vine in intampinarea nevoilor mediului de business romanesc cu solutii destinate managementului activitatii personalului. Royalbit dezvolta si solutii software si hardware standard si personalizate destinate institutiilor de invatamant. Totodata Royalbit ofera consultanta de specialitate si implementeaza solutii IT profesionale.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate