Cautare


02 Iunie 2011
DataLight Enterprise de la AttoSOFT, un pas mai aproape de SaaS

Sistemul informatic de tip ERP DataLight Enterprise a fost adus cu un pas mai aproape de tehnologia SaaS (software as a service), prin extinderea sa cu un modul Web Reporting propriu.

AttoSOFT srl, furnizor de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat testele in-house pentru noul modul de Web Reporting, care va deveni disponibil pentru clienti la inceputul lunii Iulie 2011.

AttoSOFT a inceput dezvoltarea modulului DataLight Web Report in anul 2010, atat pentru a se alinia cerintelor formulate de piata de ERP din Romania, cat si pentru pentru a pregati lansarea unei versiuni de ERP cu licentiere “on-demand”. In momentul de fata, cca 43 % dintre clientii AttoSOFT au mai multe puncte de lucru, localizate in diverse zone geografice din Romania, inclusiv utilizatori-cheie din domeniul vanzarilor, marketingului sau managementului care actioneaza zilnic  la distanta de sediile organizatiei. Pentru acesti clienti, AttoSOFT doreste sa ofere unelte de informare puternice, usor de manipulat si independente de platformele software si hardware pe care acestia le folosesc.

Din punctul de vedere al sistemului de licentiere “on-demand”, AttoSOFT isi manifesta astfel increderea in acest model de livrare a solutiilor sale software. Potrivit studiilor publicate de Gartner, valoarea pietei de aplicatii business livrate in sistem SaaS a fost in 2010 de cca 9 miliarde USD, cu o prognoza de 10,7 miliarde pentru 2011.

Instrumentele de raportare Enterprise Web sau sisteme bazate pe raportarea Web permit companiilor si organizatiilor sa obtina o mai buna intelegere a operatiunilor de business prin punerea informatiilor critice la dispozitia tuturor celor care au nevoie de ele – managerii, angajatii, partenerii si clientii. Un adevarat instrument de raportare  trebuie sa fie capabil de a accesa toate informatii de baza din cadrul organizatiei si sa sprijine furnizarea informatiilor respective pe scara larga, catre zeci, sute sau chiar mii de utilizatori - nu doar o mana de utilizatori aflati in cadrul unui retele locale sau Intranet.

Infiintata in 1995, firma AttoSOFT a devenit un furnizor de sisteme informatice de tip ERP incepand cu anul 2004, cand a dezvoltat a treia generatie de aplicatii, programe integrate, dedicate planificarii si managementului afacerii. Sistemul ERP DataLight Enterprise ofera un suport informatic pentru mentinerea si cresterea profitabilitatii pentru companii din domeniile: distributie, vanzari en-gross si retail, productie, servicii precum si cel al vanzarilor de piese auto si service-uri auto.

Despre S.C. ATTOSOFT S.R.L.

AttoSOFT furnizeaza prompt si cu profesionalism solutii informatice inovatoare si de cea mai buna calitate, firmelor mijlocii si mari din Romania pentru a le creste competitivitatea in domeniul lor de activitate.Programele AttoSOFT (program / programe de contabilitate, salarii, gestiune, programe financiar-contabile, ERP, mijloace fixe, CRM, OLAP, Business Intelligence, gestionare parc auto: service si piese auto, automatizarea fortei de vanzare, productie, leasing, restaurant, hotel), sunt create cu un scop bine precizat: crearea de plus-valoare pentru utilizatorii acestor aplicatii.

In spatele acestui imperativ se afla toate beneficiile pe care cei 12 ani de experienta ne permit sa le punem la dispozitia dumneavoastra:

  • Eficienta crescuta prin manipularea inteligenta a informatiei; Cel mai eficient manager este acela bine informat. Cel mai apreciat angajat este cel care ofera informatiile la timp managerului sau. Plecand de la aceste cerinte de baza, am creat program / programe integrate, in care datele sunt introduse o singura data si in care sunt eliminate operatiunile repetitive, de rutina, prin automatizarea lor.
  • Usurinta in exploatare si circulatia inteligenta a informatiei intre diversele module ale programelor AttoSOFT este caracteristica de baza a aplicatiilor noastre.
  • Solutii create in mediul de afaceri romanesc, de catre specialisti romani.Capacitatea unui program (de contabilitate, gestiune, productie, automatizarea fortei de vanzare, etc.) de a se adapta tuturor cerintelor reale ale pietei romanesti a fost unul din motivele pentru care aplicatiile noastre au fost preferate altor programe. Sugestiile si ideile clientilor sunt preluate si analizate, rezultatele reflectandu-se prin munca programatorilor nostri in noile versiuni si update-uri ale programelor.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate