Cautare


19 Martie 2015
Top 3 beneficii pe care companiile le asteapta in urma implementarii unor solutii de mobilitate

Potrivit SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, solutiile pentru mobilitate sustin noile modele de business din cadrul companiilor, bazate pe colaborare, simplificare si decizii luate in timp real. Acest lucru este confirmat de un studiu recent, realizat de compania americana de consultanta IDC si intitulat „Business Networks: The Next Wave of Innovation”, care arata ca principalele beneficii pe care companiile le asteapta in urma implementarii unor solutii de mobilitate sunt cresterea productivitatii angajatilor, urmata de cresterea vanzarilor si a calitatii serviciilor pentru clienti.

Astfel, aproximativ 20% dintre companiile chestionate vizeaza o crestere a gradului de productivitate a angajatilor, care nu mai depind de un calculator sau laptop pentru a avea acces la date de business, acestea putand fi vizualizate chiar de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

In acelasi timp, aproape 15% dintre companii isi doresc sa inregistreze o crestere a vanzarilor, respectiv a veniturilor, in urma implementarii unei solutii pentru mobilitate, iar 10% dintre ele se asteapta la o imbunatatire a serviciilor pentru clienti.

„Utilizarea dispozitivelor mobile pentru business creeaza noi oportunitati de dezvoltare, respectiv de imbunatatire a performantei si crestere a profitului. intr-o lume in care viteza este esentiala pentru business, iar oamenii nu pot astepta sa ajunga la birou pentru a avea acces la date, solutiile pentru mobilitate deja sunt un standard pentru companiile care doresc sa isi mentina un avantaj competitiv pe piata”, a declarat Vlad Stanescu, ?Mobility Business Development Manager, SAP CEE.

Pe langa beneficiile enumerate mai sus, companiile se mai asteapta si la reducerea costurilor si cresterea ratei de retentie a clientilor. in ceea ce priveste beneficiile interne, solutiile de mobilitate ar trebui sa le ofere angajatilor mai multa flexibilitate la locul de munca si acces mai rapid la informatiile de business, mai arata studiul IDC.

Strategia SAP pentru mobilitate are la baza SAP Mobile Platform, o platforma care permite organizatiilor sa conecteze orice tip de dispozitiv mobil cu orice sisteme IT back-end, fara a mai adopta noi instrumente de dezvoltare sau limbaje de programare. SAP Mobile Platform include deja un portofoliu extins de aplicatii mobile, care pot fi personalizate in functie de cerintele clientilor.

Despre SAP

Ca lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajuta companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie sa-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite pana la punctele de desfacere, din computer pana la instrumentele mobile de comunicare – SAP transfera oamenilor si organizatiilor increderea si puterea necesare pentru a lucra impreuna eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel incat sa fie cu un pas inaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajuta peste 282.000 de clienti sa gestioneze profitabil operatiunile si resursele, sa se adapteze continuu si sa creasca sustenabil. Pentru mai multe informatii vizitati www.sap.com 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate