Cautare


08 Iulie 2015
Romanii achita cele mai multe facturi intre 15 si 20 ale lunii, iar valoarea medie a acestora variaza intre 80 de lei vara si 120 de lei iarna

Potrivit reprezentantilor un-doi Centru de plati, serviciul lansat de cel mai important distribuitor de produse prepaid si de solutii de incarcare electronica din Romania, cele mai multe facturi sunt incasate intre zilele de 15 si 20 ale fiecarei luni, valoarea medie a acestora variind in functie de sezon, de la 80 de lei in perioada verii la 120 de lei iarna.

In momentul de fata, romanii au la dispozitie peste 7.000 de terminale, amplasate in 5.400 de magazine semnalizate cu sigla un-doi Centru de plati din toata tara, prin care isi pot achita facturile catre peste 30 de furnizori de electricitate, apa, gaze, servicii de telefonie sau TV. 

„Inca de la lansare, serviciul un-doi Centru de plati s-a bucurat de succes in randul clientilor, carora le ofera posibilitatea de a-si achita facturile simplu si rapid, in oricare dintre cele 5.400 de magazine partenere. Majoritatea acestora isi platesc facturile in a doua jumatate a lunii, intre zilele de 15 si 20, valoarea medie a facturilor variind de la o luna la alta si de la un sezon la altul. Astfel, in momentul de fata putem spune ca valoarea medie este 80 de lei in timpul verii si 120 de lei iarna”, a declarat Calin Chira, Director de Vanzari al un-doi Centru de plati.

Potrivit acestuia, 42% dintre facturile achitate prin intermediul serviciului un-doi Centru de plati sunt pentru furnizorii de electricitate, in timp ce 39% sunt pentru servicii de telefonie, Internet sau televiziune. Doar 17% dintre facturi sunt pentru furnizarea de gaze naturale, iar 2% reprezinta plati pentru alte servicii.

Mai multe informatii despre serviciul de plata sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe site-ul www.un-doi.ro.

Despre un-doi Centru de plati
Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 ne-am specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom. 
in septembrie 2014, am introdus solutia “un-doi Centru de plati”, un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in reteaua de magazine partenere din toata tara, la care se adauga mereu parteneri noi.
in portofoliul de furnizori se numara: Electrica Furnizare, E.On, Orange, Vodafone, RCS-RDS, UPC, Enel, GDF Suez, SEA Complet, Aquatim, Harviz, Nobel, Focussat, PaySafeCard, la care se adauga mereu altii noi.

Compania se dezvolta pe o structura de 5.400 de magazine-partenere din toata tara, peste 7.000 de terminale si o experienta de 10 ani in serviciile de incarcare a cartelelor prepaid pentru toti operatorii de telefonie mobila.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate