Cautare


09 Iulie 2015
Stefanini, furnizor global de servicii IT prezent si in Romania, a fost nominalizat in top 100 companii de outsourcing din lume

Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, prezent de peste 10 ani si pe piata din Romania, a fost inclus in topul celor mai buni 100 furnizori de servicii de externalizare si consultanta la nivel global, realizat de Asociatia Internationala a Profesionistilor in Outsourcing – International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).

In plus fata de includerea in topul IAOP® „Global Outsourcing 100®”, Stefanini s-a numarat printre companiile desemnate lider in industrie. De asemenea, Stefanini a primit cea mai inalta distinctie pentru crestere si dezvoltare, fiind una dintre cele doar 21 de companii care au obtinut punctaj maxim in aceasta categorie. Mai mult, compania braziliana a primit o distinctie si pentru activitatile de CSR desfasurate la nivel global.

Bazandu-se pe o metodologie riguroasa de notare, Global Outsourcing 100® este un program anual desfasurat de Asociatia Internationala a Profesionistilor in Outsourcing (IAOP). Potrivit IAOP, furnizorii de servicii de outsourcing nominalizati in clasamentul realizat anul acesta sunt companii din intreaga lume care ofera o gama completa de astfel de servicii. Toate companiile incluse in acest top au demonstrat excelenta la nivel global, precizeaza IAOP.

„Exista sute de consultanti si furnizori de servicii calificati, insa clientii trebuie sa inteleaga ce anume face un astfel de furnizor sa fie exceptional. Noile clasamente Global Outsourcing 100 si World’s Best Advisors fac exact acest lucru si suntem mandri ca le putem oferi recunoastere acestor companii”, a declarat Deborah Hamill, CEO al Asociatiei Internationale a Profesionistilor in Outsourcing.

Jurizarea include o evalaure realizata de un juriu independent, format din clienti ai membrilor IAOP, cu experienta in selectarea de furnizori de servicii de outsourcing si consultanti pentru companiile in care lucreaza. O noutate in jurizarea din acest an a fost faptul ca s-a pus mai mult accent pe activitatile de CSR – o zona despre care clientii spun ca devine tot mai importanta atunci cand vine vorba despre alegerea furnizorului de servicii de outsourcing, potrivit IAOP.

Despre Stefanini

Stefanini (www.stefanini.com) este o companie braziliana ce beneficiaza de 27 de ani de experienta in livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializata in diverse industrii, compania ofera expertiza IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurari sau sectorul public. 

Prezenta in 34 de tari, Stefanini ofera servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Recunoscuta la nivel mondial, Stefanini se numara printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) si a fost pozitionata pe locul al patrulea intr-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internationalizare, realizat de Fundatia Dom Cabral din Brazilia.

Despre IAOP

Asociatia Internationala a Profesionistilor in Outsourcing (IAOP) stabileste standardele globale in industrie, sprijinind profesionistii si companiile din domeniu. Cu peste 120.000 de membri si afiliati in intreaga lume, IAOP ajuta companiile sa isi creasca rata de succes in externalizare, imbunatatindu-si totodata si rata ROI si extinzandu-si oportunitatile de dezvoltare. Pentru mai multe detalii, vizitati www.IAOP.org

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate