Cautare


28 Ianuarie 2016
Sony Computer Entertainment fuzioneaza cu Sony Network Entertainment International si formeaza Sony Interactive Entertainment

Incepand cu 1 aprilie 2016, noua companie va uni fortele celor doua divizii PlayStation pentru a oferi jucatorilor din intreaga lume experiente unice de gaming

Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) si Sony Network Entertainment International LLC (SNEI) anunta infiintarea Sony Interactive Entertainment LLC (SIE). Compania va ingloba toate filialele si se va ocupa de hardware, software, continut si operatiuni legate de serviciile oferite din retea. SIE va avea sediul in San Mateo, California, cu filiale in Tokyo si Londra, incepand cu 1 aprilie 2016.

“Prin integrarea beneficiilor PlayStation pe hardware, software, continut si servicii de retea, SIE va deveni o companie mult mai puternica cu un obiectiv clar, acela de a accelera dezvoltarea business-ului PlayStation®”, a declarat Andrew House, presedinte si CEO Global la Sony Computer Entertainment Inc., responsabil de divizia Network Entertainment din cadrul Sony Corporation “impreuna cu partenerii nostri, SIE va dezvolta in continuare servicii si produse menite sa inspire utilizatorii. Vrem sa fim lideri pe piata si vom munci din greu pentru a maximiza valoarea companiei, coordonand activitatea din mai multe colturi ale lumii”.

Contextul si motivul din spatele SIE LLC

SCE, o companie infiintata in noiembrie 1993, a lansat primul sistem PlayStation in Japonia in decembrie 1994, stabilind o noua piata in materie de gaming. De atunci, SCE a continuat sa dezvolte zona de gaming prin crearea unor solutii inovatoare cu fiecare generatie, ultimul lansat fiind platforma PlayStation 4 care a revolutionat industria de gaming. De asemenea, SCE si dezvoltatorii de jocuri au lansat pana acum o varietate de titluri apreciate in intreaga lume. 

SNEI a fost infiintata in aprilie 2010 si de atunci a furnizat un portofoliu solid de servicii oferite de retea prin intermediul platformei premium de servicii PlayStation Network (PSN). SNEI dezvolta industria de gaming prin crearea de continut online: platforma PlayStation Store, prima destinatie pentru utilizatorii care vor sa aiba acces la cele mai noi titluri de software, PlayStation Plus, o platforma in care membrii au acces la actiunile multiplayer si la jocurile de top sau PlayStation Now, o platforma de streaming pentru utilizatorii care vor sa aiba acces la jocurile pentru PlayStation 3. Alte servicii inovatoare oferite de PlayStation  mai sunt si PlayStation Video, o biblioteca vasta cu filme din toate timpurile si show-uri TV, dar si PlayStation Music, care ofera experienta audio Spotify.

Inca din momentul lansarii sale in noiembrie 2013, PlayStation 4 bate record dupa record peste tot in lume, iar PSN care si-a extins operatiunile pe scara larga in noiembrie 2006, continua sa-si extinda reteaua ajungand la milioane de utilizatori in fiecare zi. in acelasi timp, zona de hardware, software, continut si cea a serviciilor oferite de retea este intr-o continua dezvoltare si de aceea este important ca SCE si SNEI sa-si uneasca fortele creand o singura companie. in acest mod, PlayStation va furniza in continuare experiente de neuitat utilizatorilor din intreaga lume.
 
Strategia si obiectivul financiar
         
Strategia cheie pe care o are in vedere SIE este: sa-si dezvolte baza de utilizatorii, sa-si extinda reteaua si sa creasca venitul mediu per utilizator si veniturile adiacente. SIE va scoate pe piata jocuri de top si va imbunatati serviciile de retea pentru utilizatorii din intreaga lume.
         
Mai mult decat atat, SIE va functiona ca segmentul de jocuri si servicii in retea in cadrul Grupului Sony si va avea ca obiectiv cresterea vanzarilor si a venitului operational. tinta de vanzari se va mentine in intervalul 1400 – 1600 miliarde yeni, iar venitul operational in marja de 5-6% pana la incheierea anului fiscal, in martie 2018.

Detalii despre SIE LLC
1. Nume: Sony Interactive Entertainment LLC
2. Sediu central: San Mateo, California, SUA
3. Domeniu de activitate:cercetarea, dezvoltarea si distributia solutiilor PlayStation, de hardware, software, continut si servicii in retea
4. Capital: 2 milioane dolari
5. Date fuziunii: 1 aprilie 2016
6. incheierea anului fiscal: 31 martie 2016 

Conducere
Andrew House, presedinte si Global CEO
Kazuo Miura, vicepresedinte
John (Tsuyoshi) Kodera, vicepresedinte

Organigrama

Despre Sony Computer Entertainment Inc. 

Recunoscut drept lider global si o companie responsabila de dezvoltarea divertismentului pe calculator, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI),  se ocupa cu distributia, marketingul si vanzarea sistemului de divertisment PlayStation®4 (PS4®), sistemului de divertisment  PlayStation®3 si a sistemului de divertisment portabil PlayStation®Vita (PS Vita).

SCEI a revolutionat divertismentul pentru acasa din momentul lansarii PlayStation® in 1994. PlayStation®2 a dus mai departe mostenirea PlayStation® de a fi pilonul central al divertismentului pentru acasa. PSP® (PlayStation®Portable) a extins posibilitatea de a experimenta divertismentul si in mediul portabil. PS3® este un sistem avansat de divertisment care integreaza motorul performant Cell Broadband Engine si procesoare RSX. PS Vita este un sistem de divertisment portabil care ofera combinatie intre jocuri avansate si conectivitate sociala. PlayStation®4 redefineste modul in care utilizatorii se implica in joc si folosesc continutul online oferind o experienta grafica imersiva, viteza, interactiune personalizata si optiuni avansate de relationare sociala. PlayStation™Network, care include PlayStation®Store si ofera experiente unice de gaming online pentru utilizatorii Playstation. 

PlayStation™Now, un serviciu de streaming care combina tehnologiile cloud, le permite utilizatorilor sa acceseze instant o serie larga de jocuri PS3 pe numeroase dispozitive conectate la Internet pe care le folosesc zilnic. Cu sediul in Tokyo, Japonia, SCEI, alaturi de companiile afiliate, Sony Computer Entertainment America LLC si Sony Computer Entertainment Europe Ltd., si divizia sa Sony Computer Entertainment Japan Asia, dezvolta, produce, distribuie si vinde produse hardware si software, precum si gestioneaza programele de licentiere a tertilor pentru aceste platforme, in tarile in care isi desfasoara activitatea, la nivel global.  

Despre Sony Network Entertainment International LLC

Sony Network Entertainment International LLC (SNEI), infiintata in aprilie 2010, se ocupa de viziune, strategie si servicii in retea, in cadrul Sony Group, oferind consumatorilor experiente inedite de divertisment prin intermediul varietatii de dispozitive. Cu sediul central in San Mateo, California, operatiunile SNEI acopera zone ca San Francisco, Los Angeles, San Diego, Londra, Tokyo si multe altele. Prin PlayStation®Network si Sony Entertainment Network, SNEI ofera servicii interesante ca: PlayStation®Store, PlayStation®Plus, PlayStation ™ Vue, Music Unlimited, Video Unlimited si altele. Cu peste 64 de milioane de utilizatori activi inregistrati in retea si venituri de peste 200 de miliarde de yeni in trimestrul al treilea, SNEI este o divizie de baza din cadrul Sony intr-un domeniu care continua sa creasca rapid si fiind pozitionata ca lider in furnizarea de servicii de divertisment.

Mai multe informatii despre produsele PlayStation pot fi accesate la: www.playstation.com.
“PlayStation” este o marca inregistrata a Sony Computer Entertainment Inc. PS4” este o marca inregistrata a aceleiasi companii. 
Restul marcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.

Sursa:
www.smartpoint.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate