Cautare


12 Mai 2016
MBI lanseaza primul concept de franciza internationala pentru industria financiara

Pana in 2020, 100 de francizati cu propriile magazine MBI vor constitui cea mai mare baza de consultanti din industria financiara in Europa Centrala

Dupa 2 ani de pregatiri, MBI lanseaza primul sistem de francize internationale pentru industria financiara, disponibil atat in Romania, cat si in Ungaria, Slovacia si Cehia. Astfel, un total de 33 de magazine MBI vor fi deschise in fiecare tara. Compania cauta persoane care isi doresc sa cumpere franciza pentru a face primii pasi catre independenta financiara si care, in acelasi timp, isi doresc un plus de siguranta in a porni la drum alaturi de un partener puternic printr-un concept sofisticat si inovator. Modelul de franciza permite inzecirea capitalul investit intr-o perioada de 5 ani si ofera multiple oportunitati de cariera.

La momentul actual, MBI este una dintre cele mai inovatoare companii din industria financiara si cel mai de succes broker independent din Europa Centrala, avand peste 1 milion de clienti. Compania a devenit cunoscuta atat datorita unui numar mare de produse in domeniul investitiilor si activelor  de capital, cat si datorita serviciilor financiare private dezvoltate de MBI alaturi de parteneri de prestigiu, precum MasterCard, Raiffeisen Bank International si C-Quadrat.
 
Conceptul de franciza este unic din mai multe puncte de vedere. in primul rand, pentru a putea detine o franciza MBI, persoanele interesate nu au nevoie de experienta anterioara in industria financiara, spiritul de antreprenor si abilitatile de a conduce o echipa fiind mult mai importante. Detaliile speciale de design si infrastructura magazinului – dezvoltate special pentru MBI de catre arhitecti cu traditie  – sunt disponibile pentru orice detinator de franciza la un cost redus. Mai mult decat atat, MBI le ofera persoanelor care detin franciza acces la produse exclusive, dar si la o retea de clienti deja existenti. Un instrument inovator este Passportul MBI, un card de loialitate cu functiile de plata ale unui MasterCard. Cu Passportul MBI, toti clientii primesc acces la serviciile de consultanta ale MBI, dar si la produse exclusive de lifestyle, cazari gratuite  la unul din cele 1700 de hoteluri ale „365  Holiday Plus Unlimited’’, discounturi consistente pentru serviciile accesate prin TuiTravel si multe altele. MBI cedeaza direct clientilor toate provizioanele obtinute din parteneriatele externe.

„MBI abordeaza o noua directie in ceea ce priveste modelul de franciza internationala si le permite managerilor ambitiosi sa isi construiasca propria companie de succes. Datorita acestui concept, suntem pionieri in industria financiara,” spune Ing. Alexander Schaufler, fondator si CEO al MBI.

Despre MBI

MBI este un francizor international, broker independent si consultant financiar cu peste 25 de ani de experienta in industria financiara. Fondata in 1989 de catre inginerul Alexander Schaufler, compania deserveste peste 1 milion de clienti din Europa Centrala cu ajutorul subsidiarelor sale si a celor peste 600 de experti financiari. Passportul MBI completeaza oferta companiei cu produse de lifestyle digitale si functioneaza simultan asemenea unui card de acces la serviciile MBI.
Puteti gasi mai multe informatii la adresa: www.mbi.ro 





Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate