Cautare


06 Iunie 2016
UPS OFERA IN PREMIERA MONITORIZAREA IN TIMP REAL, PE O HARTA, A COLETELOR EXPEDIATE

Follow My Delivery este un serviciu imbunatatit ce le ofera clientilor vizibilitate fara precedent si contribuie la o experienta de shopping fara cusur

UPS lanseaza Follow My Delivery, varianta imbunatatita a serviciului UPS My Choice®, si ofera acum flexibilitate, comoditate si vizibilitate in ziua livrarii fara precedent. Peste 22 de milioane de membrii UPS My Choice din Statele Unite, care folosesc dispozitivele mobile si PC-urile, pot monitoriza acum in timp real pe o harta traseul coletelor lor urgente expediate prin UPS® Air si UPS Worldwide Express®. Noua optiune Follow My Delivery le permite destinatarilor accesul la o harta virtuala cu toate detaliile despre locul in care se afla coletul in procesul de livrare. UPS intentioneaza sa extinda optiunii Follw My Dream pentru mai multe servicii.

„Am imbunatatit continuu cel mai puternic instrument de acest fel din industrie, iar actuala varianta este cea mai buna", declara Teresa Finley, director de marketing in cadrul UPS. „Follow My Delivery este cel mai recent exemplu al modului in care poate fi utilizata tehnologia pentru a imbunatati experienta de livrarea a consumatorului din comertul electronic, din momentul achizitiei, pana la momentul livrarii."

De la lansarea serviciului UPS My Choice, in 2011, UPS le-a oferit consumatorilor controlul si flexibilitatea dorite si necesare in gestionarea expeditiilor lor. in plus fata de solutia UPS My Choice, compania colaboreaza indeaproape cu liderii mondiali din ecommerce, pentru ca acestia sa inregistreze cresteri profitabile, implementand o suita de solutii UPS dedicate ecommerce. Aceasta include omni-channel, onorarea comenzilor web, retururi simplificate, reteaua de Acces Point a UPS, informatii esentiale despre preturi, magazine web disponibile in mai multe limbi, servicii vamale, precum si alte produse si servicii esentiale pentru a accelera comertul electronic intern si international.

„Un alt exemplu al tehnologiei UPS care sprijina clientii sa accelereze vanzarile si sa construiasca on-line loialitatea consumatorilor este reprezentat de notificarile personalizate de livrare UPS My Choice", adauga Finley. „Cu ajutorul acestor notificari, retailerii din ecommerce le pot trimite consumatorilor online oferte de discount personalizate, recomandari de produse sau mesaje de multumire,acestea facand parte din alertele de livrare UPS My Choice."

Membrii UPS My Choice primesc un e-mail sau un mesaj text in ziua anterioara livrarii coletului. Daca nu sunt acasa, ei pot reface traseul de livrare pentru majoritatea coletelor la locul de munca, la un vecin sau la o locatie in apropierea unui UPS Access Point™.

Serviciul UPS My Choice este o caracteristica cheie a aplicatiei UPS Mobile™, disponibila in 16 tari. Aplicatia ajuta la imbunatatirea asteptarilor consumatorilor in materie de livrare a coletelor, aceasta fiind descarcata de peste 8 milioane de ori pe iOS si pe dispozitivele Android.

UPS poate extinde accesul retailerilor la pietele internationale prin intermediul UPS i-parcel, un serviciu tehnologic inovator, care ii sprijina pe comerciantii si exportatorii online din SUA si Marea Britanie, sa ofere cumparatorilor internationali o experienta de shopping fara cusur. UPS i-parcel ii conecteaza pe comercianti la 100 de milioane de consumatori la nivel global, printr- o platforma integrata care include traduceri, optiuni de moneda locala, costuri esentiale si optiuni de expediere low-cost, toate acestea pe front-end-ul retailerului.

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, inclusiv transportul de colete mici si marfuri cargo, facilitarea comertului international si folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficienta a lumii afacerilor. Cu sediul central in Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume. Mai multe informatii despre UPS puteti gasi pe Web, la ups.com®, pe blogul companiei la adresa Longitudes.ups.com. Pentru a afla stiri si informatii direct de la companie, vizitati pressroom.ups.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate