Cautare


22 Iunie 2016
Epson redefineste perfectiunea in imprimarea de chitante la punctele de vanzare

TM-T88VI este o imprimanta de chitante fiabila, rapida, versatila care ofera conectivitate mobila Noua imprimanta pentru chitante accepta, in acelasi timp, servicii POS mobile, web si bazate pe PC

Epson  lanseaza modelul TM-T88VI, o noua imprimanta de chitante de ultima generatie, proiectata pentru a functiona atat pe sistemele POS traditionale, bazate pe PC, cat si pe configuratiile web si mobile din ce in ce mai populare. Este asadar o imprimanta ideala pentru proprietarii de magazine, baruri si restaurante, care doresc sa dezvolte noi modalitati de interactiune cu clientii si, de asemenea, pentru cei care doresc pur si simplu sa utilizeze o configuratie traditionala sau combinata.

Pe langa versatilitate, TM-T88VI ofera performante excelente, cu viteze de imprimare de pana la 350 mm/s, dar si fiabilitate. O functie de alimentare inversa contribuie la economisirea hartiei fara a afecta performantele, reducand totodata costurile de exploatare si pierderile de hartie.

Laura Hennigfeld, Product Manager in cadrul companiei Epson Europe, declara: „Numeroase companii, in special din domeniile retail si HoReCa, doresc sa exploreze modul in care solutiile POS web si mobile pot imbunatati eficienta si satisfactia clientilor, dar nu doresc sa se dedice imediat unui sistem cu totul nou. TM-T88VI accepta coexistenta celor doua sisteme, ceea ce permite utilizatorilor sa adauge treptat servicii POS web si mobile sau sa ruleze sistemele independent sau in paralel, dupa cum doresc.”

Functionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI sa imprime direct de pe un server web.  

De asemenea, accepta module de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele sa identifice cea mai apropiata imprimanta, lucru ideal pentru mediile POS cu mai multe imprimante, iar compatibilitatea cu NFC faciliteaza asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone si a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI are exact aceleasi dimensiuni ca TM-T88V, permitand clientilor  sa treaca  la un sistem cu totul nou, fara sa trebuiasca sa rearanjeze spatiul de pe tejghea. Imprimanta este disponibila in culorile alb si negru, pentru a se integra in orice decor de magazin, bar sau restaurant.

TM-T88VI este disponibila incepand cu luna iunie a anului 2016. 

Caracteristici cheie
 • Imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, cu conectivitate mobilă, viteze mari de imprimare şi fiabilitate excelentă
 • Perfectă pentru retailerii care doresc să combine sistemele POS mobile cu cele tradiţionale bazate pe PC
 • Este echipată cu tehnologie Epson ePOS pentru imprimare din aplicaţii web şi de pe dispozitive inteligente
 • Poate imprima atât de pe unităţi USB, cât şi din reţea (ePOS) – lucru ideal pentru retailerii care trec la sisteme ePOS mobile
 • Imprimă la viteze de până la 350 mm/s
 • Imprimarea în tonuri multiple de gri permite reproducerea mai bună a siglelor şi imaginilor
 • Server Direct Print permite imprimarea de date direct de pe un server web
 • Acceptă HTTPS pentru securizarea completă a transferului de date
 • Funcţie de alimentare inversă cu hârtie, pentru economisirea eficientă a hârtiei
 • Este livrată cu instrumente extinse pentru implementarea simplă şi economică
 • Disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în decorul de magazin sau restaurant, dar pentru Bluetooth sau Wi Fi
Despre Epson

Epson este lider global in tehnologie, dedicat stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in domenii precum imprimarea, comunicarea vizuala, calitatea vietii si productia. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala, sisteme de imprimare si proiectoare 3LCD pana la roboti industriali, ochelari inteligenti si sisteme de detectie si se bazeaza pe tehnologii originale compacte, economice si de mare precizie. 

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 70.000 de angajati in 94 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care opereaza si cu eforturile permanente de a reduce problemele de mediu.

Despre Epson Europe 

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2014 au fost de 1.551 milioane de Euro.
http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate