Cautare


17 Martie 2017
Gartner pozitioneaza CA Technologies drept lider pe piata solutiilor IGA

70% dintre utilizatorii CA Identity si-au redus costurile cu peste 25%.

CA Technologies (NASDAQ: CA)  anunta ca Gartner a inclus suita CA Identity in ”Leaders Quadrant” in cadrul raportului Magic Quadrant 2017 pentru solutii de guvernanta si administrare a identitatii (IGA)*. in cadrul raportului, vendorii au fost evaluati in functie de abilitatile de executie si viziunea cuprinzatoare.

Potrivit raportului, liderii din categoria solutiilor IGA ofera un set complet de instrumente pentru guvernanta si administrarea identitatii si a accesului. Acesti furnizori au dezvoltat cu succes o baza semnificativa de clienti si un flux continuu de venituri, inregistrand un nivel ridicat de fiabilitate si o crestere robusta a afacerilor. Liderii dispun, de asemenea, de o viziune si o executie superioare, aticipand cerintele pietei legate de tehnologie, metodologie sau mijloace de livrare. Liderii inregistreaza totodata un nivel ridicat de satisfactie a clientilor cu privire la capabilitatile Identity Governance & Administration si/sau a serviciilor conexe.

in urma unui sondaj, la care au participat peste 100 de utilizatori ai suitei CA Identity, 70% dintre acestia au afirmat ca utilizarea solutiilor a redus costurile cu peste 25%**.

Accesarea in mediul  virtual reduce costurile chiar mai mult, oferind o instalare si configurare care, de la cateva zile, ajunge la o durata de doar cateva minute. Organizatiile pot, de asemenea, sa evite costurile ridicate recurente legate de licentierea software, aplicatia furnizand instante preinstalate ale unui sistem de operare, server de aplicatii si director.

„Identitatea si administrarea guvernarii nu se mai rezuma doar la cerintele de conformitate. Implica, de asemenea, protejarea ariei extinse vulnerabila la atacuri, pe care o intalnim in mediile IT hibride de azi. CA Identity este o suita de solutii completa pentru Identity Governance & Administration, care sustine securizarea afacerilor clientilor nostri, prin gestionarea proactiva a drepturilor de identitate si acces pentru toti utilizatorii si toate aplicatiile lor, fie ca sunt gazduite in cloud sau on-premises", a declarat Mordecai Rosen, senior vice president si general manager, divizia CA Security. 

Pentru mai multe detalii, accesati "Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration"  si www.ca.com/IAM.  
* Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration, de Felix Gaehtgens, Perry Carpenter, Brian Iverson si Kevin Kampman, 22 Februarie, 2017.
** Sondaj TechValidate la care au participat 107 de utilizatori ai suitei CA Identity, Iunie 2016.

Gartner nu promoveaza niciun vendor, produs sau serviciu prezentat in studiile publicate si nu le recomanda utilizatorilor de tehnologie sa selecteze doar acei furnizori care au primit cele mai mari punctaje. Studiile Gartner includ opiniile organizatiei de cercetare si nu trebuie considerate afirmatii factuale. Gartner declina toate garantiile, exprimate sau implicite, in legatura cu acest studiu, inclusiv garantiile de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

Despre CA TECHNOLOGIES

CA Technologies (NASDAQ: CA) dezvolta solutii software care accelereaza procesul de transformare a companiilor si le permite acestora sa profite de oportunitatile economiei bazate pe aplicatii mobile. Software-ul se afla in centrul fiecarei afaceri, indiferent de industrie. De la planificare, la dezvoltare, la management si securitate, CA lucreaza cu companii din intreaga lume pentru a schimba modul in care traim, tranzactionam si comunicam - prin medii mobile, cloud privat si public, distribuite si mainframe. Aflati mai multe la www.ca.com.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate