Cautare


20 Martie 2017
Companiilor Facebook, Google si Twitter li s-a ordonat sa se conformeze legislatiei UE in domeniul protectiei datelor

Firmele social media, inclusiv Facebook, Google si Twitter vor trebui sa isi schimbe termenii de serviciu pentru a se conforma legislatiei europene in domeniul protectiei datelor, sau se vor confrunta riscul aplicarii unor amenzi.

Un oficial al Comisiei Europene a declarat pentru Reuters vineri ca, daca companiile nu isi schimba termenii intr-o luna, ar putea fi sanctionate. 

CE a trimis scrisori companiilor in luna decembrie, in care au explicat de ce termenii lor de servicii nu respecta legislatia UE prividn protectia consumatorilor si ca trebuie sa faca mai mult pentru a combate frauda si escrocheriile comise prin intermediul site-urilor. lor. 

In scrisorile vazute de catre Reuters, termenii care se doresc de catre Comisie a fi modificati includ o prevedere potrivit careia utilizatorii trebuie sa solicite despagubiri unei instante din California, deoarece companiile tech au sediul acolo. 

Autoritatile UE doresc, de asemuenea, ca companiile social media sa eticheteze in mod clar continutul sponsorizat si sa asigure ca la drepturile obligatorii, cum este cel de a anula un contract, nu se poate renunta. De asemenea, isi doreste ca aceste companii sa faca mai mult pentru adecvarea continutului generat de utilizatori. 

Oficialul a declarat ca CE, alaturi de autoritatile europene in domeniul protectiei consumatorilor, vor "lua masuri pentru a se asigura ca aceste companii social media vor respecta regulile UE in domeniul protectiei consumatorilor". 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate