Cautare


16 Iunie 2017
iCentre include in portofoliul sau senzorii FIBARO certificati de Apple pentru HomeKit

iCentre, unul dintre cei mai mari Premium Reselleri Apple din Romania, isi largeste gama de produse pentru casa inteligenta cu brandul FIBARO, producator de top de echipamente pentru automatizarea inteligenta a locuintei.

Apple HomeKit este un ecosistem destinat automatizarii locuintei, in cadrul caruia o serie impresionanta de dispozitive inteligente avand eticheta „Works with Apple HomeKit” sunt conectate si functioneaza impreuna prin tehnologia Bluetooth, cu un consum redus de energie. Pentru utilizatorii de Apple, noua aplicatie Home este de departe, cea mai la indemana modalitate de a avea o casa smart, ce permite controlul si monitorizarea tuturor dispozitivelor certificate pentru HomeKit de pe iPhone, iPad, Apple Watch si Apple TV.
Cei trei senzori wireless FIBARO inglobeaza utilizarea intuitiva si designul minimalist cu tehnologia inovatoare, pentru siguranta, securitatea si confortul unei locuinte.

Senzorul de inundatie detecteaza prezenta apei inca de la prima picatura, fiind primul astfel de dispozitiv din ecosistemul Apple HomeKit. Senzorul este echipat cu sonde telescopice ce ii permit functionarea pe suprafete neregulate si in spatii greu accesibile. Functioneaza si ca senzor de temperatura.

Senzorul de miscare este un multi-senzor care detecteaza miscarea, masoara temperatura ambientala si intensitatea luminoasa. Suportul inteligent permite plasarea acestuia in orice loc din casa, chiar si pe tavan, perete sau alta suprafata. 

Senzorul pentru usa/fereastra detecteaza deschiderea si inchiderea usii sau ferestrei, fiind un element esential in cadrul sistemului de securitate. Este in acelasi timp si un senzor de temperatura, iar dimensiunea compacta il face sa se potriveasca perfect in orice varianta de amenajare interioara. 

“iCentre este expertul in tehnologie care vorbeste pe intelesul tuturor despre lucruri pe care oamenii de acum 100 de ani le-ar fi considerat science fiction. Suntem prietenul alaturi de care oricine poate descoperi cele mai noi si cool gadget-uri, care te ajuta sa intelegi si sa iubesti tehnologia, sa alegi ce este mai potrivit pentru tine, dar si cel care te indeamna sa fii mereu cu un pas inainte, in viitor. FIBARO este un brand deosebit cu produse performante care inglobeaza cu succes filosofia iCentre, parteneriatul nostru fiind unul natural si credem noi, de mare succes. De acum, clientii nostri vor gasi atat in magazinul iCentre din Promenada Mall cat si pe www.icentre.ro toate produsele si informatiile necesare pentru a-si creea propriul sistem de monitorizare si administrare a locuintei.” explica Alexandra Ionescu, Marketing Manager iCentre Romania.

in Romania, echipamentele FIBARO sunt distribuite de catre compania GDC Telecom. 

Despre iCentre

iCentre este Apple Premium Reseller si isi desfasoara toate operatiunile in conformitate cu standardele internationale Apple si opereaza magazine in Promenada Mall, Bucuresti si Allee, Arena si Mom Mall din Budapesta.

Filozofia iCentre – expertul tau local Apple – se regaseste atat la nivelul tehnologiei si a dispozitivelor cat si al angajatilor. intreaga echipa ofera informatii complete clientilor, astfel incat selectia produsului potrivit sa vina in intampinarea tuturor nevoilor. Toti consultantii iCentre detin certificarea Apple Professionals.

in calitate de Premium Reseller al Apple, iCentre garanteaza clientilor sai cele mai bune servicii de vanzare si postvanzare pentru toate produsele, precum si cel mai bun suport si experienta de cumparare atat in magazinul propriu aflat in Promenada Mall cat si in magazinul online, www.icentre.ro.


Despre FIBAR GROUP  (www.fibaro.com/ro/)

Fibar Group proiecteaza si dezvolta ecosisteme si dispozitive inovatoare pentru casa inteligenta. in prezent, brandul FIBARO se gaseste in peste 100 de tari, inclusiv in Statele Unite, Canada sau Australia. Sistemul clasic FIBARO smart home utilizeaza protocolul wireless Z-Wave si poate fi controlat de oriunde din lume prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop. Instalarea sistemului se realizeaza in doar cativa pasi si nu necesita cablari sau pereti sparti. Toate modulele si senzorii FIBARO permit crearea de scenarii personalizate si monitorizarea consumului de energie in timp real. De asemenea, sistemul integreaza cu succes sute de dispozitive de control pentru camere, lumini, incuietori, jaluzele, sisteme electronice, inclusiv de divertisment, de la alti producatori ce folosesc protocolul Z-Wave sau IP. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate