Cautare


09 August 2017
Apple, acuzata de comportament "anti-consumer" de catre autoritatea de reglementare din India

Producatorul iPhone a fost acuzat de faptul ca a refuzat sa activeze o aplicatie Do Not Disturb dezvoltata de Telecom Regulatory Authority of India (TRAI) pe dispozitivele sale, raporteaza Times of India.

Aplicatia permite utilizatorilor sa impartaseasca detalii cu privire la apelurile si mesajele spam cu autoritatile si furnizorii de servicii de telefonie mobila, care ar urma sa actioneze in ceea ce priveste apelantul sau expeditorul. 

Lansata in luna iunie a anului trecut, Google a activat suportul pentru aplicatie pe dispozitivele Android, a declarat presedintele TRAI, Ram Sewak Sharma, adaugand ca TRAI a discutat problema cu Apple in ultimul an. 

Suparat de refuzul Apple de a accepta aplicatia pe platforma sa, Sharma a declarat ca actiunile companiei sunt "anti-consumator", argumentand ca ii indeparteaza pe utilizatorii Apple de libertatea lor de a decide ce sa faca cu datele lor si ii lasa vulnerabili la apelurile si mesajele text nedorite. 

India devine o piata din ce in ce mai importanta pentru Apple, tot mai multi localnici folosind iPhone-urile companiei.

Apple a fost contactata pentru comentarii, insa nu a raspuns imediat. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate