Cautare


10 August 2017
SAP lanseaza InnovMatch 2017, competitia regionala dedicata startup-urilor din Europa Centrala si de Est

InnovMatch, proiect sustinut de SAP.io si Techstars, este o competitie deschisa startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor si antreprenorilor IT din Europa Centrala si de Est (CEE) care au ocazia de a concura si de a dezvolta pe platforma SAP Cloud Platform (SCP) solutii pentru probleme reale de business ale companiilor partenere inscrise in program. in cei 2 ani de cand a fost lansat, proiectul a adunat peste 60 de aplicatii ce s-au transformat ulterior in veritabile produse de business.

Care sunt companiile partenere inscrise?

In acest an, 5 companii, activand in industrii diferite, din Romania, Polonia, Slovacia, Slovenia si Croatia vor prezenta propriile provocari de business si invita comunitatea de antreprenori IT&C sa vina cu solutii pentru a rezolva aceste provocari prin dezvoltarea de aplicatii inovatoare cu ajutorul SAP Cloud Platform (SCP). Companiile partenere din acest an sunt: Selgros – Romania, Eurocash – Polonia, GoodAI – Slovacia, Sportina – Slovenia, Atlantic Grupa – Croatia.

“Cooperarea si co-inovarea sunt principiile ce stau la baza succesului in economia digitala. Sunt convins ca impreuna cu clientii nostri, cu tehnologia SAP de ultima generatie si puterea inovativa a ecosistemului de startup-uri din Europa Centrala si de Est, putem construi solutii de business cu adevarat revolutionare”, a declarat Simon Kaluža, Managing Director al SAP CEE.

Cine poate participa?

Competitia InnovMatch este dedicata startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor si antreprenorilor IT ce activeaza in domeniile Big Data, predictive sau real-time analytics, IoT, machine learning, dar nu se limiteaza la acestea. Participantii vor avea la dispozitie toate informatiile si instrumentele necesare pentru a devolta si proiecta propriile idei intr-o solutie reala de business. De asemenea, proiectul InnovMatch ofera 15.000 euro pentru a premia cele mai inovative 3 solutii de business in cadrul evenimentului regional de pitching. 

Aditional, marele castigator al InnovMatch va fi invitat la Berlin pentru a descoperi ecosistemul de startup-uri si inovatori sustinut de SAP.io si Techstars.

Conditii de insciere in competitie

Participantii sunt invitati sa aplice pentru una sau mai multe dintre cele 5 provocari ale companiilor partenere SAP inscrise in competitie sau isi pot prezenta propria solutie de business prin trimiterea unui clip video in care produsul/solutia este detaliata. Toate provocarile de business sunt prezentate pe pagina competitiei innovmatch.com.

Aplicatiile participantilor vor fi evaluate in mai multe etape.

Cei care vor aplica pentru a dezvolta solutii pentru companiile inscrise in competitie vor fi evaluati de un juriu format dintr-un reprezentat al companiei partenere si un specialist SAP. Castigatorul acestei etape va beneficia de acces gratuit in platforma SAP Cloud Platform timp de 1 an si se va califica pentru a isi prezenta solutia in cadrul evenimentului regional de pitching. 

Pentru cei care vor trimite propriile idei de solutii de business, acestia vor fi evaluati de reprezentanti SAP, finalistii urmand a fi invitati la evenimentul regional de pitching.

in cadrul evenimentului regional, reprezentantii SAP, SAP.io si Techstars vor evalua cea mai buna aplicatie dezvoltata pe SAP Cloud Platform, ce solutioneaza o problema de business. Marele castigator va beneficia de un premiu in bani si o excursie la Berlin.

inscrierile se pot face pe website-ul competitiei: innovmatch.com.

Despre SAP

SAP, lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, este in centrul revolutiei tehnologice si de business. in prezent compania are circa 350.000 de clienti, din peste 180 de tari, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala. SAP ofera companiilor expertiza si tehnologia necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale, dar si o platforma de tip End-to-End care acopera toate procesele de business din 25 de industrii. SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date in timp real, pentru a previziona nevoile  clientilor.

Despre SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform este o platforma in-memory, de tip PaaS (platform-as-a-service), conceputa special pentru a gestiona tendintele actuale: mobilitate, volum mare de date, predictie, raportare. Utilizatorii pot dezvolta rapid si usor aplicatii unice, scalabile, beneficiind de viteza si capabilitatile masive de scalare a platformei SAP HANA. De asemenea, platforma le permite utilizatorilor sa se concentreze pe dezvoltarea de software folosind un mediu enterprise-ready preinstalat in SAP Cloud pentru a lansa si administra aplicatiile intr-un mod sigur si flexibil. Mai multe detalii AICI.

Despre SAP.io

Lansat la inceputul anului 2017, SAP.io este un accelerator de startup-uri creat de SAP cu un fond de investitii initial de 35 milioane de dolari. Unul dintre programele sale este deschis la Berlin, numit SAP.iO Foundry, si este sprijinit de Techstars. Programul vizeaza in special companii ce dezvolta solutii de tip enterprise B2B si care activeaza in domeniile machine learning si inteligenta artificiala. IDC estimeaza ca tehnologia de machine learning va genera venituri de 44 de miliarde de euro pana in 2020.

Despre Techstars

Techstars este un accelerator de afaceri cu o experienta de 10 ani, perioada in care a sprijinit antreprenori din mai multe tari sa dezvolte businessuri de succes. in prezent, acceleratorul a investit in peste 1.000 de companii, dintre care 90% sunt active sau au fost achizitionate, valoarea totala a fondurilor alocate depasind 3 miliarde de dolari, valoarea totala a firmelor sprijinite fiind de 7.8 miliarde de dolari. Reteaua Techstars este formata din 11.000 de mentori, alumni si fondatori la nivel global. Lista completa a companiilor sprijinite si situatia lor actuala se poate consulta AICI.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate