Cautare


13 Septembrie 2017
ELKO Romania anunta distributia de produse OPTEX

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta semnarea parteneriatului de distributie cu OPTEX, companie lider in dezvoltarea de senzori de detectie.

OPTEX este o companie japoneza, fiind fondata de trei ingineri in anul 1979. De-a lungul timpului, compania s-a remarcat printr-o serie de lansari de produse si de tehnologii ce au reinventat sistemele de siguranta si de detectie. Printre cele mai importante realizari se numara lansarea in 1980 a primului senzor infrarosu pasiv dedicat usilor automate, lansarea in 1993 a unui senzor ce putea detecta nivelul de transparenta al apei sau lansarea in anul 2004 a primului senzor long-range dedicat supravegherii la exterior ce foloseste tehnologie digitala de comunicatie. 

Printre cele mai recente achizitii ale OPTEX se numara Raytec Limited in 2012, o companie specializata in sisteme de iluminare pentru CCTV, sau Fyber Sensys, o companie ce dezvolta sisteme de securitate bazate pe cabluri de fibra optica. 

Cu ocazia semnarii noului contract, ELKO Romania a devenit distribuitor oficial al senzorilor PIR de exterior si de interior, urmand ca modelele sa fie incluse treptat in ofertele companiei. Printre alte produse OPTEX care se afla in portofoliul ELKO se numara barierele IR, senzorii laser si senzorii de vibratie.

“Semnarea parteneriatul cu OPTEX vine ca raspuns la misiunea ELKO de a aduce pe piata din Romania produse si tehnologii care construiesc solutii complete si care pot genera noi oportunitati de business pentru clientii nostri. Viitorul sta in interconectivitate si in diferentiere”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania. 

Senzorii OPTEX completeaza sistemele de securitate bazate pe camere de supraveghere de retea sau senzori de miscare traditionali. Disponibilitatea senzorilor OPTEX prin distributia ELKO va fi completata de o serie de evenimente tehnice si comerciale pe teme care au in vedere valorificarea optima a solutiilor de siguranta ce includ senzorii.

“Aplicabilitatea extinsa a senzorilor OPTEX permite folosirea lor in sisteme de securitate complexe, un domeniu fiind cel industrial, sau integrati in sisteme de siguranta care cuprind atat elemente  pentru interior, cat si pentru exterior. in functie de scenariul de securitate, produsele OPTEX pot fi conectate la diferite alte sisteme adiacente, clientii putand apela la modele ce permit o detectie ce porneste de la 60m si ajunge la 200m”, a declarat Jacek Wójcik, Sales Director CEE Optex.

Unul dintre senzorii comercializati de ELKO Romania este si modelul fotoelectric SL-650QN. Acesta poate sa detecteze obiecte sau persoane aflate in miscare de la o distanta de 200m, prin folosirea unei unde IR si a unui receptor. Senzorul poate activa in mod automat functia PTZ a camerei de supraveghere sau usile de acces inteligente. Are o rata de acuratete de 95%,  avand astfel capacitatea de a reduce numarul de alarme false cauzate de pasari sau vegetatie. 

Senzorii OPTEX vor putea fi in curand comandati direct din stocul de produse ELKO Romania.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 180 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7000 de companii, producatori de calculatoare, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane de dolari.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Mai multe informatii:

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate