Cautare


05 Ianuarie 2018
Apple cumpara Buddybuild pentru a sustine instrumentele de dezvoltare Xcode

Apple a inceput anul cu achizitionarea Buddybuild, un startup canadian care ajuta dezvoltatorii sa isi testeze si sa isi administreze aplicatiile.

"Suntem incantati ca echipa Buddybuild s-a alaturat grupului de ingineri Xcode din cadrul Apple pentru a construi instrumente uimitoare de dezvoltare pentru intreaga comunitate iOS", a scris intr-un blog post compania din Vancouver. 

TechCrunch a vorbit prima oara despre aceasta afacere si a primit confirmarea din partea Apple. Nu au fost dezvaluite detalii financiare, insa Apple a declarat ca Buddybuild va continua sa functioneze in Vancouver.

Buddybuild ajuta in prezent dezvoltatorii sa lanseze aplicatii iOS si Android folosind GitHub, GitLab si BitBucket. 

In urma achizitiei, startup-ul va fi incorporat in Xcode, suita Apple de instrumente de dezvoltare pentru iOS, macOS, watchOS si tvOS, desi Apple si Buddybuild nu au indicat cand anume se va intampla acest lucru. 

Intr-un blog post, Buddybuild a declarat ca nu va mai primi clienti noi incepand cu marti. Startup-ul a adaugat ca va intrerupe planurile existente si dezvoltarea aplicatiilor Android la data de 1 martie a acestui an. 

Aceasta achizitie vine la doar cateva saptamani dupa ce Apple a confirmat ca a cumparat Shazam. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate