Cautare


20 Martie 2018
Serviciile Xerox de management al imprimarii ajuta clientii Comservice sa isi eficientizeze fluxurile de lucru

Xerox Romania Echipamente si Servicii si Comservice – companie care face parte din reteaua de parteneri Xerox inca din 1992 – ofera clientilor din nord-estul tarii servicii de management al documentelor (MPS) care automatizeaza procesele si micsoreaza costurile.

Comservice a devenit partener MPS in 2012, fiind printre primii parteneri Xerox care au intuit valoarea serviciilor de gestionare a imprimarii si care au inceput sa exploreze si optiunile de a comercializa servicii, pe langa echipamente. Dupa introducerea serviciilor Xerox MPS in portofoliu, compania a inregistrat o crestere constanta a numarului de clienti. De asemenea, si-a diversificat oferta de business si si-a crescut in 2017 baza de clienti cu 25%, comparativ cu anul precedent.

„Principalele provocari cu care ne-am confruntat in aceasta industrie au fost vanzarea de echipamente si servicii de baza catre clienti pe o piata extrem de competitiva si presiunea asupra preturilor,” spune Daniel Chiper, manager general, Comservice. “Oferta Xerox MPS ne ajuta sa navigam mai usor piata locala, sa ne dezvoltam business-ul si sa ajutam clientii din regiunea noastra sa transforme procesele de lucru, sa optimizeze productivitatea si sa micsoreze costurile asociate imprimarii”.

Prin intermediul serviciilor Xerox de management al imprimarii, Comservice a reusit sa isi accentueze prezenta de piata, adaugand clienti din sectorul educatiei in portofoliul sau. Astazi, calitatea serviciilor livrate si valoarea managementului conturilor sunt principalele motive pentru nivelul ridicat de retentie al clientilor de care se bucura Comservice. 

„Comservice are atat resursele, cat si cunostintele necesare pentru a livra toate tipurile de servicii de management al imprimarii catre clienti – fie ca vorbim de un contract standard de gestionare a flotei de echipamente sau de o solutie completa de automatizare a fluxurilor de lucru, cu mii de echipamente care trebuie gestionate in birouri din intreaga lume” spune Florin Sudor, CMPS manager, Xerox Romania. 

Xerox este unul dintre liderii pietei serviciilor de management al imprimarii. Aceste servicii sunt livrate catre corporatiile si firmele mici si mijlocii de pe intreg globul prin intermediul specialistilor in vanzari de la Xerox sau al partenerilor acreditati.

Atunci cand pun la dispozitia clientilor serviciile MPS, partenerii Xerox isi imbunatatesc propria oferta, beneficiind in acelasi timp de suport, instrumente avansate, metodologii si instruire pentru specialistii tehnici si de vanzari – totul cu investitii minime. Pentru Xerox este important ca partenerii sa detina in continuare controlul asupra managementului conturilor clientilor. Astfel, lucram alaturi de partenerii nostri pentru a dezvolta si furniza solutiile potrivite si personalizate pentru nevoile clientilor – cum ar fi micsorarea costurilor, transparenta si controlul ce tin de imprimare si reducerea numarului de apeluri catre departamentul IT. 

In opinia lui Daniel Chiper, partenerii Xerox MPS se bucura de oportunitatea de a “livra rezultate masurabile si sustenabile, in fiecare an, si de a sprijini obiectivele clientilor, prezente si viitoare, privind business-ul si imprimarea office. Optimizarea nivelului de productivitate al utilizatorilor permite folosirea resurselor in beneficiul clientilor, ceea ce elimina din presiunea cauzata de discutiile despre pret cu clientii”.

Puteti gasi mai multe informatii despre serviciile de management al documentelor oferite de Xerox aici.

Despre Xerox

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate