Cautare


30 Aprilie 2018
S-au deschis inscrierile pentru cea de-a treia editie a competitiei nationale Ten Outstanding Young Persons care recunoaste, in fiecare an, zece persoane remarcabile din tara noastra.

Organizatorul competitiei TOYP, Federatia Junior Chamber International Romania, va invita sa contribuiti la identificarea si recomandarea persoanelor remarcabile in cadrul competitiei. inscrierile sunt deschise pana in 22 iunie 2018, urmand ca ulterior sa aiba loc jurizarea candidaturilor.

Inscrierea in program se poate realiza de catre orice persoana pe site-ul competitiei, prin completarea formularului pana in data de 22 iunie 2018. Dupa aceasta data, un juriu specializat va selecta cei zece finalisti. in data de 1 august 2018, JCI Romania va anunta cine va reprezenta Romania in competitia internationala de anul viitor.

Candidatii din cadul competitiei TOYP trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, printre care sa fie cetateni romani, cu varste intre 18 si 40 de ani (intervalul de varsta permis in cadrul organizatiei JCI) si sa aiba realizari exceptionale in unul dintre urmatoarele domenii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, Juridic, Guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protectia copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | stiintific, tehnic | Auto-depasire | Inovatii medicale.

Gala de premiere a celor zece finalisti pentru Romania, selectati de juriu, se va desfasura la Bucuresti, pe 6 octombrie 2018. Ceremonia, parte a programului Conferintei Nationale JCI Romania (5-7 octombrie 2018) va fi un prilej de intalnire a antreprenorilor, autoritatilor, voluntarilor si partenerilor implicati in sustinerea valorilor romanesti.

Finalistii celei de-a treia editii din Romania vor fi inscrisi in competitia internationala din 2019, desfasurata la Tallinn, Estonia. ?? „Este o competitie care ne ofera sansa de a face vizibile la nivel international si aspectele pozitive pe care le are tara noastra. Anul acesta suntem foarte mandri ca Romania sa fie reprezentata in competitia internationala, de catre finalistii de anul trecut: Sebastian Ioan Burduja, Cornel Amariei, Calin Brandabur, Elif Memet, Radu Vasile, Catalina Ponor, Tica Darie, Larisa Craru, Stefan Moisei si Cristian Coman. Va invitam sa le cunoasteti povestile inspirationale pe care le au aceste persoane deosebite”, a aratat Claudia Cordea, coordonatorul proiectului in 2018.

„Este al treilea an in care desfasuram acest proiect. La editiile anterioare, vazand povestile persoanelor nominalizate am trecut printr-un amalgam de emotii: am plans ascultand povesti de viata dramatice, am ras ascultand cum persoanelor nominalizate si-au depasit obstacolele vietii cu haz, ne-am bucurat de realizarile lor remarcabile, ne-au facut sa fim mandri de inventiile lor, dar mai presus de toate ne-au motivat sa fim mai buni, mai inventivi, sa aspiram la a face o diferenta in societatea in care traim. Toate persoanele nominalizate la TOYP in editiile anterioare au dorinte comune: dorinta de a se autodepasi, dorinta de creea comunitati mai bune, dorinta de a face in primul rand din noi oameni mai buni. Pentru ca daca vrem sa vedem o schimbare in jurul nostru, atunci acea schimbare incepe in primul rand cu noi” a declarat Florin Ionita, Presedinte JCI Romania 2018.

Junior Chamber International (JCI), este una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, avand peste 100 organizatii nationale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane intre 18 si 40 ani, cu filiale in peste 5.000 comunitati locale de pe tot globul. Junior Chamber International Romania a fost intemeiata in 2003 si este alcatuita in prezent din organizatiile locale JCI Bucuresti, JCI Constanta, JCI Timisoara, JCI Cluj, JCI Brasov, JCI Iasi, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Suceava, JCI Targu Mures si grupurile de initiativa din Galati si Impact (Bucuresti). Cu peste 250 de membri activi, la nivel national, organizatia are ca scop implicarea tinerilor activi cu varste cuprinse intre 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv in comunitati. JCI Romania este membra cu drepturi depline a organizatiei Junior Chamber International.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate