Cautare


12 Octombrie 2018
Alianta UiPath-System Innovation Romania pentru automatizarea proceselor de business

System Innovation Romania si UiPath au semnat un parteneriat pentru integrarea de roboti software in proiectele de optimizare a proceselor de business, livrate pe piata locala si internationala. System Innovation Romania va combina experienta de zece ani in implementarea solutiilor ERP SAP si QlikView cu tehnologia Robotic Process Automation (RPA) de ultima generatie dezvoltata de UiPath.

Compania a creat o linie noua de business care se va ocupa exclusiv de managementul si automatizarea proceselor, indiferent de sistemele informatice utilizate de client. System Innovation Romania si UiPath vor ajuta astfel companiile sa deruleze procese si fluxuri de lucru cat mai fluente si eficiente, cu minima interventie umana. Noile solutii vor sustine utilizatorii sa-si indeplineasca mai rapid sarcinile si activitatile si sa se concentreze pe aspectele creative ale muncii lor, in locul celor de rutina.

“Forta de munca este din ce in ce mai scumpa si mai greu de gasit. Prin urmare, companiile au nevoie de un instrument inteligent care sa reduca volumul de munca bruta si sarcinile repetitive. Acestea blocheaza creativitatea angajatilor si le afecteaza productivitatea. Obiectivul nostru este sa transferam aceste sarcini catre un sistem RPA si sa eliminam interventia manuala. in acest sens, vom construi pachete de solutii bazate atat pe tehnologiile UiPath cat si pe produse proprii, integrand astfel toate sistemele informatice dintr-o companie. Expertiza de 10 ani in dezvoltarea si implementarea de solutii software de business ne va ajuta sa livram clientilor nostri proiectele de automatizare RPA, complementare celor care sunt deja in portofoliul nostru,” afirma Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation Romania.

RPA poate gestiona orice proces de business care implica volume mari de date si reguli repetitive, de la extragerea si prelucrarea unor seturi de date din diverse documente, transfer fisiere si foldere in locatii diferite, citiri si scrieri in/din baze de date sau aplicatii etc. Un robot software poate sa automatizeze de exemplu obtinerea rapoatelor lunare de activitate, introducerea de facturi si comenzi, prelucrarea cererilor de concediu sau a unor formulare completate de clienti. 

“RPA redefineste mediul de afaceri prin impactul masiv asupra productivitatii, eficientei, nivelului de satisfactie al clientilor, dar si al angajatilor. Robotii software pot prelua executarea sarcinilor repetitive, pe care le executa 24 de ore / zi, 7 zile / saptamana, eliminand erorile umane, rapid si in siguranta. Concomitent, colecteaza date si le pun la dispozitia celor ce supervizeaza proiectul de automatizare dintr-o organizatie. RPA este agnostic, avand aplicabilitate in orice industrie, iar parteneriatul cu System Information Romania dovedeste ca piata noastra este de asemenea pregatita pentru revolutia digitala globala,” afirma Razvan Atim, Head of CEE and Russia, UiPath.

Conform celor mai recente prognoze, piata globala de Robotic Process Automation va atinge o valoare de 5.1 miliarde USD in 2025, cu o crestere anuala de cca 30%. Evolutia este favorizata de cresterea gradului de automatizare industriala si a adoptiei largi a IoT-Internet of Things.

Despre System Innovation Romania:
Activa pe piata locala din 2008, System Innovation Romania este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din Romania. Compania ofera servicii complete de consultanta si implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru organizatii medii si mici, atat in Romania cat si pe piata internationala.

Echipa de dezvoltare asigura customizari complexe ale proiectelor si transforma SAP Business One intr-o platforma specifica proceselor de afaceri ale fiecarui client. Compania are experienta, atat cu baze de date SQL cat si Hana, iar in ultimii ani a gestionat localizarea SAP Business One pentru Romania, Bulgaria si Serbia. System Innovation Romania integreaza in proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar si unelte de analiza, precum Qlik. Baza de clienti este foarte extinsa, de la filiale si subsidiare ale unor companii internationale mari, pana la jucatori locali din cele mai diverse verticale economice. Printre clientii System Innovation Romania se numara: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech Con, ABN System International, Baker Til,Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon, Vitall-Natural Ferma etc. 

Despre UiPath
UiPath este platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adoptie la nivel mondial. Peste 1.800 de clienti – companii enterprise si agentii guvernamentale – folosesc platforma de Enterprise RPA a UiPath pentru a pune rapid in functiune in operatiunile de back si front office roboti software care emuleaza perfect si executa procese repetitive, crescand productivitatea, asigurand conformitatea si imbunatatind experienta clientilor. 

Cu o comunitate internationala de peste 250.000 developeri RPA, UiPath si-a insusit misiunea de a democratiza RPA si de a sprijini revolutia digitala in afaceri. Are sediul central in New York City, iar prezenta sa se extinde in 14 tari din America de Nord, Europa si Asia. Compania este sustinuta de finantari Seria A, B si C in valoare de peste $400 milioane de la Accel, CapitalG, Sequoia, Kleiner, Perkins, Caufield & Byers, Credo Ventures, Earlybird’s Digital East Fund si Seedcamp. Evaluarea UiPath dupa Seria C a depasit 3 miliarde USD.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate