Cautare


12 Octombrie 2018
Instant Factoring reprezinta Romania in competitia Central European Startup Awards (CESA), la categoriile ”Startup-ul Anului” si ”Cel mai bun startup FinTech”

Instant Factoring, prima platforma fintech romaneasca de online factoring, reprezinta Romania in cadrul competitiei pentru startup-uri - Central European Startup Awards (CESA) - la categoriile Cel mai bun startup FinTech si Startup-ul Anului. Finala regionala, pentru Europa Centrala si de Est, va avea loc la Varsovia, pe 24 octombrie.

Campania de votare pentru finala regionala a CESA este deschisa pana pe 14 octombrie, iar startup-urile romanesti si investitorii romani pot fi votati pe site-ul concursului http://bit.ly/VoteCESA18, voturile online fiind importante pentru sustinerea companiilor in competitie. 

Instant Factoring a ajuns in etapa regionala a CESA castigand finala din Romania, la categoriile Cel mai bun startup al anului si Cel mai bun startup FinTech. Compania va concura la Varsovia la categoriile mentionate cu startup-rile finaliste in concursurile locale din cele zece tari participante. De asemenea, alte sapte startup-uri romanesti si trei antreprenori & investitori romani vor fi prezenti in finala regionala in alte categorii de concurs.   

Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competitii din regiune dedicate startup-urilor, avand 10 tari participante: Austria, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia si Ungaria. Concursul acorda recunoastere, celebreaza si conecteaza reteaua startup-urilor din Europa Centrala si de Est, aducand impreuna startup-urile si investitorii. Etapa finala, Global Startup Awards, va intruni finalistii din 60 de tari, de pe 3 continente, si se va desfasura in China la finalul anului 2018. 

Instantfactoring.com furnizeaza companiilor romanesti lichiditatile de care au nevoie pentru desfasurarea activitatii de zi cu zi, prin finantarea facturilor, transformandu-le in cash in mai putin de 24 de ore. Compania estimeaza ca peste 10.000 de companii mici romanesti ii vor folosi serviciile pana la sfarsitul anului 2022, cu o valoare medie a facturii finantate de aproximativ 2.000 Euro. 

”Obiectivul nostru este sa facem finantarea usoara si accesibila pentru companiile mici care au atat de mare nevoie de cash si pe care nu il gasesc usor si repede in momentul de fata. Astfel, venim cu o solutie disruptiva, menita sa sparga barierele impuse de banci sau institutiile clasice de finantare, prin decizii de credit luate in maximum 2 ore si transferarea banilor in contul clientului in mai putin de 24 de ore. in acelasi, acordam suport clientilor in timp real si transparenta a pretului, intreg procesul fiind desfasurat exclusiv online”, declara Elisa Rusu, CEO si Co-fondator. 

Avantajele competitive ale Instant Factoring sunt oferite de o echipa exprimentata in solutii tehnologice avansate, factoring si cresterea capitalului, detinand un model intern patentat de credit-scoring bazat pe inteligenta artificiala si analiza predictiva in vederea luarii deciziilor de risc rapide si acurate. Informatiile si datele financiare se extrag in timp real din peste 25 de surse publice pentru a evalua atat riscul clientului, cat si pe cel al cumparatorului, precum si pentru a oferi transparenta totala in avans asupra pretului. De asemenea, platforma www.instantfactoring.com detine un calculator de simulare a pretului care ofera in avans informatii despre valoarea finantata din totalul facturii si costul aferent. 

Compania estimeaza ca in Romania sunt peste 400.000 de micro-companii si companii mici care sufera de pe urma lipsei solutiilor de finantare usor accesibile. Micro-intreprinderile au venituri anuale de pana la 2 milioane euro, reprezentand 98% din totalul companiilor active si 26% din totalul veniturilor mediului de afaceri romanesc. 

Despre InstantFactoring.com

Instant Factoring este prima companie FinTech de factoring din Romania dedicata companiilor si membru al Asociatiei Europene de companii Fintech Innovate Finance cu sediul la Londra. Prin lansarea platformei de online factoring www.instantfactoring.com, compania isi asuma misiunea de a sprijini dezvoltarea micilor companii prin solutii de finantare rapida si facila, cu ajutorul tehnologiei. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate