Cautare


09 Noiembrie 2018
Retargeting.biz devine unul dintre primii parteneri principali Facebook din Estul Europei

Compania romaneasca pune Romania pe harta internationala a internetului si a tehnologiei digitale, devenind una dintre cele 50 de companii europene partenere Facebook si Google


Dupa succesul inregistrat la nivel international, Retargeting.biz devine prima companie romaneasca si una dintre primele companii din Estul Europei care obtine statutul de Facebook Marketing Partner.

In doar 3 luni de la lansarea noilor functionalitati Programmatic Ads, care au revolutionat piata de eCommerce din Estul Europei, Retargeting.biz  a reusit nu doar sa depaseasca asteptarile clientilor si ale echipei, dar sa atraga si atentia jucatorilor globali Facebook si Google, depasind cu mult obiectivele setate de aceste platforme (in mod obisnuit, rezultate incep sa apara intr-un interval de 6-12 luni), devenind Facebook Marketing Partner si Google Premium Partner.

Astfel, Retargeting.biz, un proiect romanesc inovator si vizionar lansat in 2013 de tanarul antreprenor Rares Banescu, se pozitioneaza in momentul de fata in topul restrans al celor mai apreciate companii la nivel global de catre Facebook, devenind partener oficial al platformei in regiunea est europeana  

Statutul de Facebook Marketing Partner atribuit companiei Retargeting.biz aduce o serie de avantaje magazinelor online din Estul Europei, cele mai importante fiind: 

Atunci cand lucreza direct cu experti ai platformei Facebook, ownerii de magazine online vor fi intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti intrucat au acces la functionalitati noi, pot testa mult mai rapid cele mai recente inovatii de pe Facebook si au acces la servicii care inca nu sunt disponibile in regiune.

Retargeting.biz are un manager de cont dedicat. Asadar, cand intampina dificultati in desfasurarea campaniilor pe Facebook, magazinele online beneficiaza de suport tehnic rapid si dedicat lor.

Clientii beneficiaza de o mai buna gestionare a campaniilor, reclama realizata atutomat prin Retargeting.biz fiind mult mai avantajoasa, mai bine targetata si mai performanta.

“Sunt extrem de bucuros ca rezultatele Retargeting.biz au ajuns sa ii surprinda pe cei de la Facebook si ca doar in 3 luni de la lansarea Programmatic Ads am reusit sa devenim printre primele companii partenere Facebook si Google din Estul Europei. Sunt foarte mandru de echipa Retargeting!”, spune Rares Banescu, Founder & CEO Retargeting.biz.

In 3 pasi poti incepe o noua campanie stiind ca vizitatorii website-ului tau vor avea parte de reclame cu produsele lor de interes. Retargeting.biz ofera posibilitatea de a targeta vizitatorii unui magazin online (Visitors Remarketing), a persoanelor care au abandonat produse in cosul lor de cumparaturi (Abandoned Cart Remarketing), a abonatilor la newsletter (Email Customer Engagement) sau a persoanelor care au interactionat cu pagina de Facebook a magazinului online (Page Engagement). 

Dar beneficiile nu se termina aici. Retargeting.biz ofera nu doar posibilitatea remarketarii, ci si a achizitiei de noi clienti prin campaniile de Custom Audience (ce ofera posibilitatea targetarii in functie de detalii demografice si interese), Lookalike Audience (targetarea persoanelor ce impart anumite caracteristici cu clientii existenti) sau Trending Now (oferind reclame cu produsele cele mai vandute ale unui magazin online).

De asemenea, Retargeting.biz continua sa imbunatateasca si sa extinda atat numarul, cat si diversitatea campaniilor oferite pe Google si Facebook cu noi campanii, precum cele de DSA (Dynamic Search Ads), DSA Remarketing si campaniile de Google Shopping.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate