Cautare


27 Aprilie 2001
Dezvoltarea societatii informationale din Romania

Romania trebuie sa beneficieze de conditii-cadru create de stat pentru a-si dezvolta societatea informationala.

Romania trebuie sa beneficieze de conditii-cadru, create de stat, pentru a inainta pe drumul dezvoltarii societatii informationale, a declarat Peter L�schl, director Directia Regionala Siemens Business Services pentru Europa Centrala si de Sud-Est. "Statul poate crea cadrul, insa executantii sunt oamenii. Nu trebuie ca statul sa vina cu ordonante despre fiscalitatea din domeniul tehnologiei informatice, ci firmele private sunt cele care trebuie sa aiba initiative intr-un context asigurat de stat", a precizat L�schl.

Directorul din partea companiei Siemens a afirmat, la seminarul "Perspectivele introducerii tehnologiei informatiei si comunicarii in Romania", ca existenta unui cadru legislativ destinat dezvoltarii sectorului informatic va determina o crestere a numarului de investitori straini pe piata romaneasca. "Increderea intr-un climat favorabil duce la cresterea gradului de credibilitate a Romaniei si implicit la cresterea numarului de investitori straini", a adaugat L�schl.

In privinta dezvoltarii firmelor din sectorul tehnologiei informatice, directorul Siemens pentru Europa Centrala si de Sud-Est a mentionat ca acestea ar trebui sa includa in strategia de succes un plan de integrare a elementelor componente, o imbunatatire a procesului de cooperare interfirme, precum si un nivel superior si eficient al colaborarii.

"Internetul este baza pentru o colaborare eficienta si pentru schimburile rapide de informatii. Am trecut, prin acest sistem, de la zile la ore", a spus L�schl.Sursa: Mediafax.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate